Yo The Real Публикувано Август 30, 2018 Публикувано Август 30, 2018 Здравейте! Понеже ставам все по-безжичен, с безжични слушалки, смарт часовници и т.н., си мисля скорошните месеци най-накрая да си изпълня една отдавнашна закана да си купя и безжична система за китара. Гледам, че са на достъпни цени и има и в Динакорд. Това, което ме интересува обаче е как става връзването на досегашната ми верига от педали? Имам драйв, лууп, дилей, уами и уа-уа. Нищо кой-знае какво, но все пак искам да знам как точно ще стане връзката, ако си взема безжичната система. Поздрави! Цитирай
Acei Отговорено Август 31, 2018 Отговорено Август 31, 2018 е как има на приемника изходен жак и от него вкарваш в самото начало на веригата. инак от безжичните системи горещо ти препоръчвам Line 6 Relay, която и да е от серията. 1 Цитирай
musicman Отговорено Август 31, 2018 Отговорено Август 31, 2018 Аз също ползвам Line6 Relay 30, най-евтината Relay версия, обаче я ползвам от поне 5 години и съм напълно доволен. Даже бях нашравил някъде ревю из форума, сравнена със скъпи и евтини кабели. Няма никаква философия, просто трябва да намериш място къде да сложиш приемника в педалборда и от приемника с кабел в първия ефект от системата. Това е. 2 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Август 31, 2018 Отговорено Август 31, 2018 Ръгай с жицата не се занимавай с глупости. У къщи до кухнята ли ще ходиш? Моя Line6 прашасва, ако имаш мераци. Тва е за сцена да си подскачаш :> 2 1 Цитирай
Ламби Отговорено Август 31, 2018 Отговорено Август 31, 2018 Във всеки случай гледай да пише про на кутията.На пръв поглед изглежда,че веригата се опростява,но не е така.Трябва да включиш приемника в мрежата и в ампа,предавателя с нови батерии в китарата.Така кабелите вместо да намалеят стават с един повече,но щетите по тях се минимализират и двата са по 50см и не се спъваш в тях.Закрепването на предавателя към колана е винаги с тиксо защото щипката ми се вижда гадна. Цитирай
Mar4enko Отговорено Август 31, 2018 Отговорено Август 31, 2018 Има доста оплаквания от релето G30 - калпави закопчалка за колан и капачка за батериите. За звука няма оплаквания. Препоръчват да си намериш някое китайско кожено калъфче и да го приспособиш за устройството. Аз така мисля да направя. Успех ! 1 Цитирай
DaftFunk Отговорено Септември 7, 2018 Отговорено Септември 7, 2018 Сега ми вкарахте мухата с това Relay G 30 ...че го има и на склад в динакорд. Ей ше ви убивам! Жена ми вече ще се разведе с мен! Поредните 300 кинта.... хахаххах 1 Цитирай
DaftFunk Отговорено Септември 7, 2018 Отговорено Септември 7, 2018 https://www.musicworld.bg/bg/c_678/i_59420/Alesis_Guitar_Link_Wireless.html А това някой пробвал ли го е? Бюджетно е, пък изглежда добре. Цитирай
musicman Отговорено Септември 7, 2018 Отговорено Септември 7, 2018 На 31.08.2018 г. at 13:36, Mar4enko написа: Има доста оплаквания от релето G30 - калпави закопчалка за колан и капачка за батериите. За звука няма оплаквания. Препоръчват да си намериш някое китайско кожено калъфче и да го приспособиш за устройството. Expand Потвърждавам оплакванията за капачката на батериите. Там си трябва тиксо. Цитирай
maer Отговорено Септември 9, 2018 Отговорено Септември 9, 2018 Привет, аз ползвам relay G10 на line 6 - никакви проблеми, но приемника е големичък, зарядна батерия, държи над три часа... А също и бюджетния Harley Benton Airborne Instrument за вкъщи - много компактен, но не много надежден, няколко пъти други устройства му блокират сигнала, също зарядни батерии, държат около два - три часа. Яко си е, но не е евтино... 1 Цитирай
Recommended Posts