Светослав Отговорено Април 11, 2018 Автор Отговорено Април 11, 2018 Няма да си давам парите отказахте ме. Или най много както каза някой по горе да купя втора ръка адаптер че да мога после да си върна парите евентуално. Ще си свиря на Jackson-а и на татък ще си взема друга 6 струнна. В момента съм се насочил към един BC Rich но е извън темата. Цитирай
Ламби Отговорено Април 11, 2018 Отговорено Април 11, 2018 Съветът ми е да пробваш няколко китари с различни адаптри с висок,нисък аутпут в амп,дето според теб е подходящ за тежка музика и ще си наясно какво ти трябва.После да погледнеш кое колко струва дали можеш да си го позволиш и т.н.Когато си наясно какво ти трябва може да чакаш нещо да ти застане втора ръка.Иначе покупката на боклуци е безкрайна. Цитирай
ultramega Отговорено Април 12, 2018 Отговорено Април 12, 2018 В днешно време , ако знаеш какво искаш да постигнеш, много лесно разбираш и какво ти трябва за целта. Цитирай
apoplexia Отговорено Април 13, 2018 Отговорено Април 13, 2018 Seymour Duncan Mayhem, Seymour Duncan Black Winter като адаптери за тежка музика ( но зависи ти какво разбираш под тежка музика) Цитирай
naster Отговорено Май 1, 2018 Отговорено Май 1, 2018 И аз бях тръгнал по този път с моя Джаксън... Китара за 300 с хардуер за 400 лв. Дали не я продадох на части точно след няколко месеца... А получи ли се нещо? Да. Имаше доловимо подобрение, но уви недостатъчно да се бондна с китарката... Резултатът не беше задоволителен за мен, комбинация от много фактори - китара, усилвател, говорител, задкитарно устройство и т.н. Експериментът си заслужава с компоненти, които в последствие могат да се продадат без значителни загуби в кратки срокове. Купих още 4-5 китари след това, докато намеря моята (б.а. в случая моите 3). Цитирай
Светослав Отговорено Май 2, 2018 Автор Отговорено Май 2, 2018 А можете ли да ми предложите китара на цена до 600-700лв на която че се свири предимно Trash и Death но най вече Trash? за сега съм се насочил към един Jackson JS32 Flying V model. Някакви плюсове и минуси Цитирай
vlado1113 Отговорено Май 5, 2018 Отговорено Май 5, 2018 Колега сменяй бридж адаптера смело! Имам същата китара stagg i 300 само че моята е произведена доста отдавна купих я на старо 2006 година а човека от който я купих я ползвал няколко години! Пробвах наскоро в един магазин чисто нова и да ти кажа направи ми впечатление че е лекичка моята е доста по тежка явно новите са по некачествени! Ако и твоята е от по старите смело сменяй ако ти е удобна! Аз сложих на моята един сей мор дънкан има разлика и си заслужава! Цитирай
synchu Отговорено Май 5, 2018 Отговорено Май 5, 2018 Теглото на една китара може да има значение може и да няма. По принцип сглобката от няколко парчета дърво е по-тежка отколкото едно парче. На теория едно парче е по-добро от сглобка. На практика предпочитам Suhr от n парчета, пред Stagg oт едно. Тяло с олекотена конструкция (дупки) по нечии теории звучи по-лошо, пред масивно такова. На практика, това не е точно така. На теория по-леката конструкция има значително по-добър резонанс и един от маркетинговите елементи при продажба на masterbuild инструменти на Fender да кажем е не колко по-тежка е китарата, а колко по-лека е. На практика звукът на инструмента зависи от доста повече фактори от теглото. На теория знам защо ги пиша тези неща, на практика комбо усилвателя все още е кубе... 2 Цитирай
Светослав Отговорено Май 5, 2018 Автор Отговорено Май 5, 2018 Колега сменяй бридж адаптера смело! Имам същата китара stagg i 300 само че моята е произведена доста отдавна купих я на старо 2006 година а човека от който я купих я ползвал няколко години! Пробвах наскоро в един магазин чисто нова и да ти кажа направи ми впечатление че е лекичка моята е доста по тежка явно новите са по некачествени! Ако и твоята е от по старите смело сменяй ако ти е удобна! Аз сложих на моята един сей мор дънкан има разлика и си заслужава! Да доста е тежичка, аз я поръчах от musicworld и беше последна бройка и оцелих хубавия "по-красивия" fredboard Цитирай
Recommended Posts