the_gorer Отговорено Юли 11, 2007 Автор Share Отговорено Юли 11, 2007 Пуснах го да се смъква от Демоноид.Цом Разгеле!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юли 12, 2007 Share Отговорено Юли 12, 2007 Аз не мога да разбера защо просто някой, който има акаунт в Демоноида не го смъкне??? Защото е клоун. Аз колекционирам уроци (и не само китарни), обаче за тоя да хабя място... Дори онова малкото клипче 2МВ трябва да го изтрия... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Юли 12, 2007 Автор Share Отговорено Юли 12, 2007 Бе не е по-голям клоун от Кърк Хамет, да речем. Поне не си слага очна линия (а перуката му е зарад оплешивяване, не е заради криворазбрани китарджийски моди ) Човекът вади талпата и почва да стърже, без да развява пет тона златни гривни като Малмстийн и без да обяснява как само неговия пикинг е готин, естествен и логичен като Франк Гамбали. Поне стъпва по плочките, а и уроците му винаги са били полезни и с много добра методика. Съдейки по ревютата, този му урок е може би най-полезният, защото на практика показва цяло, завършено произведение, а не просто голи упражнения, дето всеки от нас ги прави така или иначе. Уважавам го и защото като ходел по коктейлите на китарните списания се появявал за десет минути, наяждал се на муфта, Изпивал 7-8 водки и се прибирал да цери махмурлука. Тоя е велик. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Отговорено Юли 16, 2007 Share Отговорено Юли 16, 2007 На 77.5% е Ако няма проблеми, до утре сутринта би трябвало да е готово. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Юли 16, 2007 Автор Share Отговорено Юли 16, 2007 Аз вчера получих покана от един любезен съфорумец. Да го пускам ли и аз през торент или ще правим някаква врътка с DC++ хъбовете или по друг начин? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Отговорено Юли 16, 2007 Share Отговорено Юли 16, 2007 Ще се дръпне скоро - час,два, ще го оставя да се сийдва. Дърпал съм това : "Michael Angelo Batio - Speed Lives (Full DVD + Extras)". Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Юли 16, 2007 Автор Share Отговорено Юли 16, 2007 Добре де, ясно че ще се дръпне, но питам има ли вече отработен начин да се изтегли от теб (DC++, нещо друго?) или да го пускам и аз от торент? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Отговорено Юли 17, 2007 Share Отговорено Юли 17, 2007 Намекнах да го дръпнеш от торента, понеже ще го сийдвам там, за това дадох името на релийза. Ако ти е по-удобно - шернал съм го и в dc.bol.bg (Датата не работеше), там съм пак BlackDragon. Торента вече е качен и в Пиратския Залив, търсете "Speed Lives". Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Юли 20, 2007 Автор Share Отговорено Юли 20, 2007 Tо хубаво намекваш, ама аз нищо не разбирам от торенти, сийдвания, торент рилийзи, пиъри и т.н. Нямам достъп до хъба на Бол.БГ, а Дц.Дата.Бг вече работи. Ако можеш, Флез там. Всъщност пиши по кое време да те търсим в този хъб. Мерси Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юли 20, 2007 Share Отговорено Юли 20, 2007 Еми научи се най-сетне, де! Ако беше отделил за четене/проби толкова време, колкото загуби да пишеш, че не разбираш от торенти... Аз за първи път чувам някой да ползва ДС++... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Юли 20, 2007 Автор Share Отговорено Юли 20, 2007 ОК, да тегля торента, така ли? Наистина нещо не схванах. Какво лошо има в ДЦ++? Сядаш и теглиш, не се занимаваш с регистрации, не трябва да трепериш и да следиш да не те баннат от тракера, защото не "сийдваш" и има почти всичко, защото хората просто шерват и това е. Супер шир потреба, достъпно и разбираемо дори за мен. Всяко ISP в България се стреми да поддържа добре зареден с пиратлък ДЦ++ хъб. При торентите трябва да създадеш торент файл на собствената си машина, използвайки програма, после да качиш торент файла някъде си... малко е по-сложно сякаш, но който е е свикнал сигурно не му прави впечатление. Може и да съм се минал като не ползвам торенти, но всички филми, софт и музика, които имам съм теглил от ДЦ++, понеже става на секундата и има абсолютно вскичко (без уроци на Майкъл Ейнджело ). Без локалният ми хъб на ДЦ++ щях да чакам с години и да се мъча да се регистрирам по 1001 торент тракери докато намеря и смъкна една Ем-Пе-Тройка на Металика. Сега, кажете кво да праим. Ще влиза ли някой "сийдър" в хъба на Дата.БГ или да? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Отговорено Юли 20, 2007 Share Отговорено Юли 20, 2007 В ДЦ++ съм. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Юли 20, 2007 Автор Share Отговорено Юли 20, 2007 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fanatik_Priest Отговорено Юли 21, 2007 Share Отговорено Юли 21, 2007 Ами не знам, баце - аз нямам ъкаунт в Пиратския залив, но успях да дръпна двд-то и да го сийдвам с коефициент над 1-ца и да си го запиша на двд за архива, когато стане голям и велик да кажа, какво съм ползвал, докато още се чудиш, кой ще го тури на някой от хъбовете. Като казват, че хавата е на тоя тракер - пущаш, сваляш, ако си коректен - връщаш услугата и си доволен, че всичко е станало по-бързо от някой хъб (освен ако не си в големите мрежи - аз нямам този шанс). Айде наздраве! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Юли 21, 2007 Автор Share Отговорено Юли 21, 2007 Още вчера го дръпнах от _-BlackDragon-_ в хъба на Data.BG Ако някой го иска, да влезе в хъба и да се обади - ъплоудвам с около 350 кб/сек, така че за около час-два DVD-то ще е при вас. Хайде със здраве да си го ползваме тоя урок. Отивам да го прегледам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts