the_gorer Публикувано Февруари 28, 2007 Публикувано Февруари 28, 2007 Някой има ли "Speed Lives" на батьо ви Batio? Става въпрос за новите му видео уроци от 2002-2003 година, а не за "Speed Kills", които са от 1990-1991. Нещо не мога да намеря "try before you buy" версията на това видео. Ако някой знае откъде да се сдобия с него, да пише в темата. Мерси. Цитирай
stanbog Отговорено Февруари 28, 2007 Отговорено Февруари 28, 2007 ми тука има някво клип4е, виж дали върши работа и обърни внимание на описанието щото видях 4е има някви линкове вътре: Цитирай
black_waltz Отговорено Март 1, 2007 Отговорено Март 1, 2007 мисля че горъра има в предвид целия урок на Анджело. В него доколкото знам показва на части това парче. Аз също много съм го търсил и нищо не съм намирал, ако има навитаци да фанем да съберем по някой лев и да си го купим Цитирай
the_gorer Отговорено Март 1, 2007 Автор Отговорено Март 1, 2007 ^ Да, за целия урок става въпрос. Няма го дори в Катъра. Доколкото знам, в "Speed Lives" детайлно се покриват всички пикинг техники, които присъстват в парчето "Rain Forest". Наскоро разбрах, че, освен "Speed Kills" и "Speed Lives" имало издаден и нов урок "Speed Kills-2". Също на DVD и с удобно за бързо браузване между отделните части меню. И той ме интересува. Цитирай
the_gorer Отговорено Март 6, 2007 Автор Отговорено Март 6, 2007 Има ли някакво развитие по въпроса със "Speed Lives"? Накой да не би да го е намерил вече? Аз в момента го тегля от некъф торент, но със скоост от 1-2 кб/сек и на всичкото отгоре прекъсва през пет минути. Познайте след колко години ще се смъкне цялото DVD... Цитирай
the_gorer Отговорено Март 17, 2007 Автор Отговорено Март 17, 2007 Хайде бе, никой ли го няма тоя урок на батьо ви Мишо Ангелов? Цитирай
the_gorer Отговорено Май 18, 2007 Автор Отговорено Май 18, 2007 Баси майката, някой намери лиг о тоя видеоурок? Тоя торент от 2 месеца стои на 68.1% и не мръдва повече. Само ъплоудвам, а никакъв даунлоуд нямам вече втора луна. Варум, бе, джанъм? Някой, който ги разбира торентите, да каже защо така. Може би никой от торентаджиите в мрежата (сийдъри ли са, пиъри ли са, кви са там...) няма споделен целия пакет (той е на некфи надялкани RAR-ове)? Как мога да разбера дали някой потребител има целия шибан пакет с RAR-ове? В Мулето си пише, но как е при торентите? Аз тия 3 цяло и нещо гигабайта бадева ли ги смъкнах, бе? Ще смъквам аз три месеца и д ами зацикли през последните два. Сори за баламските въпроси, но не разбирам много от торенти. Помня навремето като се появиха се запалих, но веднага ги заебах, щото си обичкам секса с животни и особено с Мулета. PS: За смъкването на торент ползвам BitComet, версия 0.62 Сиурно нейде пише дали го има целия, но аз не знам къде. Поне в данните за торента не забелязах да има такава информация. Цитирай
TerminalFrost Отговорено Май 18, 2007 Отговорено Май 18, 2007 Аз май го имам. Със сигурност имам някакви уроци на Michael Angelo, но не се сещам кои точно. Сега съм на работа, довечера ще проверя и ще ти кажа. Цитирай
the_gorer Отговорено Май 18, 2007 Автор Отговорено Май 18, 2007 Аз май го имам. Със сигурност имам някакви уроци на Michael Angelo, но не се сещам кои точно. Сега съм на работа, довечера ще проверя и ще ти кажа. Провери, ако обичаш, макар и да съм почти сигурен, че имаш Speed Kills от 1990, а не тези уроци, които се мъча да смъкна така безуспешно. Цитирай
ivivdim Отговорено Май 18, 2007 Отговорено Май 18, 2007 Speed kills са 2 урока (поне аз толкова имам) - не съм сигурен точно коя година са, все си мислех, че втория е сравнително нов. Това което търсиш е нещо друго - така ли? Цитирай
ivivdim Отговорено Май 18, 2007 Отговорено Май 18, 2007 (Редактирано) Този вторият урок (един авер си го купи оригинален на DVD) е точно с "Rain Forest". Редактирано Май 18, 2007 от ivivdim Цитирай
AXE Отговорено Май 18, 2007 Отговорено Май 18, 2007 Speed Kills, created in 1991 - Michael Angelo Batio's original course teaches advanced picking techniques. This is the best selling speed technique course of all time. Info Speed Kills 2, created in 2006 - This is Michael Angelo's long anticipated follow-up to Speed Kills and is a better entry level program than Speed Kills. Although the title is Speed Kills 2 it's more accessible to intermediate guitarists than Speed Kills. Order this one first. Info Speed Lives, created in 2004 - Michael Angelo Batio teaches the song No Boundaries (the intro tune from Speed Kills). This will challenge you to your limit. Info Повече инфо тука. Цитирай
the_gorer Отговорено Май 18, 2007 Автор Отговорено Май 18, 2007 Бе давайте квото има. Speed Kills - 1 го имам. Интересува ме най-вече Speed Lives, но и Speed Kills-2 ще да е нещо полезно. Цитирай
ivivdim Отговорено Май 18, 2007 Отговорено Май 18, 2007 То добре "давайте", ма това животно е 3.33GB - как да стане? Цитирай
the_gorer Отговорено Май 19, 2007 Автор Отговорено Май 19, 2007 То добре "давайте", ма това животно е 3.33GB - как да стане? Ами при мен почти стана - смъкнах 68.1% за нула време, но просто спря до там. Не мога да разбера защо - сигурно никой от торентаджиите няма пълния пакет. На мен не ми е проблем, че DVD-то е 3+ гигабайта, а това, че го няма цялото. Цитирай
Recommended Posts