Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Дясната част на екрана, панел озаглавен INPUT,

на него има бутони съответно L/R/BOTH, включи бутонът L.

В ROUTING прозорецът на AUDIO SETUP, пак в дясната част на таблицата

трябва да избереш ANALOG MIX L съответно и ANALOG MIX R.

Разцъкай тези хави и кажи какво става.

БТВ:Не е лошо да опишеш и как си свързал китарата към компютъра,

както и какво аудио ползваш.

• Отговори 1.1k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

В ROUTING няма никакви Analog Mix, a HD Audio Input L&R и съответно HD Audio Output L&R, човърках ги много, не стана. Оправих проблема по друг начин, в настройките на Азус Realtek HD Audio Manager в Миксер има две неща Playback и Record човърках там и се оправи. Трябвало на Плейбек да са mute-нати Лайн Ин и микрофона, а на Рекорд-а само микрофона, за да работи Гитар риг-а като хората. Сега се чува каквото трябва и благодаря на всички за помощта.

Иначе китарата е включена директно към картата с кабел+преход към 1/8" жак, когато ми трябва (или когато не ме мързи..) добавям към веригата и един драйв с еквалайзер :thumbs_up:

Отговорено

какво аудио ми трябва зада я подкарам тази програма ? с вграденото което има , ми става ясно че няма да стане има много шум , забажяне и си е .ало меча

Айде който го е подкарал да каже с какви са необходимите : звукова карта и други параметри ау

МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО :D

Отговорено

^Добра звукова карта и ASIO драйвери, за друго не се сещам. Аз съм с E-MU и нямам никакви проблеми с Rig-а.

Отговорено

Пич,до болка позната тема-щом искаш гитар риг,значи ще ползваш китара :) ,щом ще ползваш китара ти трябва карта с китарен вход...Тия пи-си-ай варианти не стават без допълнителни ди-боксове,пре-ампове и т.н.Ориентирай се към външна карта на line6-http://line6.com/podstudiogx/

Отговорено

Значи изтеглих си въпросния софтуер както и асио софтуера защото разбрах, че и той трябва. И така инсталвам си всичко както е по указанието(версията от замунда изтеглих) Мисля да поясня че съм с лаптоп и включвам в микрофонния вход и така тъй като нямах кабел от лаптопа към кубето само пробвах записа и така стана(после като го преслушах се чуваше). Аме днеска си взех кабел и като дрънкам, нищо не се чува през кубето и даже спря да ми отчита инпут и оутпут, преинсталирах го и същото. От къде може да идва провлема, не си спомням вчера може да съм пипнал някоя настойка и затова да е почнало да ми отчита инпута и аутпута, аме не си спомням :girl_cray2: А за издава звук през кубето сигурно е въпрос на още настройки.

Блогодаря на всички предварително :headbang:

П.п Не би трябвало да има значение (според мен) става дума за бас китара :headbang:

Отговорено (Редактирано)

Има малко развитие така като e на Audio autput 1/2 се чува през колонките на лаптопа ма те 2 вата :) И като включа кубето край :thumbs_up:

Редактирано от bassguitar1
  • 1 month later...
Отговорено
:girl_witch: Аз си ползвах Guitar FX Box, но безценния ми компютър умря и се налага да мина на Guitar Rig. Можете ли да ми кажете как с Guitar Rig 4 да направя така, че да свиря на китарата и в реално време да се чувам как свиря? Аз много искам да стана китарист. :greenangel: