AFTER-THE-RAIN Отговорено Януари 21, 2006 Отговорено Януари 21, 2006 без да се засягате ама FLoops-a е пълен боклук. Преди време ползвах версия 3,4и5 сега намерих 6 и 6.05.Сложих го само от любопитство дали ще са направили нещо ново ама...... Даже и демо песните са същите.По едно време го ползвах само за семплер.Gee Tee Age ,приятелю, сложи си едно Nuendo ili Cubase. това си е лично мое мнение Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Януари 21, 2006 Отговорено Януари 21, 2006 Много разбираш ти.Преди време направих една и съща песен на Cubase и FL и стана абсолютно еднаква!Само дето на FL я намравих за 15 минути,а на другото - за половин час.Още повече,че като сложиш 3-4 генератора в Кюбейз ако си със слаб компютър гориш,програмата е твърде тежка.Във ФЛ съм натрупвал над десет тежки VST и все още някак се работи.Твое мнение ама щом 2 години си работя с тая програма едва ли някой може да ми промени мнението. Цитирай
IvanDTr Отговорено Януари 21, 2006 Отговорено Януари 21, 2006 ...VST се превежда като Virtual Sound Technology . Това е един стандарт , разработен от немската фирма Steinberg... VST се превежда като Virtual Studio Technology (Виртуално Студийна Технология): Plugin архитектура развита от Steinberg. Нататъка името само говори. VST - Програмен стандарт за plugins и виртуални инструменти, който позволява 3-ти производители да направят продукти, които да работят с което и да било приложение, което поддържа стандарта. VSTI - Програмен стандарт за виртуални инструменти, който позволява 3-ти производители да направят продукти, които да работят с което и да било приложение, което поддържа стандарта. Действието им е основано на това на MIDI протокола. Цитирай
Atriel From Kalgor Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 А някой би ли могъл да ми каже от къде да си намеря VSTi-та и как точно да ги добавя към фрутито? Цитирай
Aresius Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 А някой би ли могъл да ми каже от къде да си намеря VSTi-та и как точно да ги добавя към фрутито? Аз ще ти кажа, ако благоволиш да влезеш в чата или ако ми звъннеш по Скайпа Цитирай
BlackWinter Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 Някой може ли да ми каже от къде мога да си намеря ФЛ 6 щото аз още съм с 4-ката... Цитирай
synchu Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 Някой може ли да ми каже от къде мога да си намеря ФЛ 6 щото аз още съм с 4-ката... http://www.flstudio.com/ Цитирай
DaMaRo Отговорено Януари 31, 2006 Отговорено Януари 31, 2006 То Вие всичко сте изчерпали общо взето аз работя 5 6 години с програмата и съм си мн доволен от нея Цитирай
LOCKY_ Отговорено Април 16, 2006 Отговорено Април 16, 2006 Някой може ли да ми помогне? Имам най-новата версия 6, но в нея липсват голяма част от инструментите, които съм свикнал да използвам. Търся си Fruity Loops 3... Ако някой я има и я качи в някой сървър, заедно с крак, ще му бъда признателен до гроб. Благодаря предварително! Цитирай
jFog Отговорено Април 16, 2006 Отговорено Април 16, 2006 (Редактирано) Аааааааааа друже, тоя линк на ЛС, не така! по принцип с четворката си дъним някои..жезезарка е Редактирано Април 17, 2006 от MDFk Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Април 16, 2006 Отговорено Април 16, 2006 Fruity Loops Studio 2 - Are you interested ? Цитирай
DJ Alex Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 Що не си прибереш само presets от старата версия, те ще работят без проблем в новата - повярвай ми нищо друго хубаво няма да откриеш в нея - новата 6-ица е желязо и е много по-добре екипирана дори за живо аудио, а гледам тука доста хора точно с това се занимават Цитирай
post666 Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 (Редактирано) Аааааааааа друже, тоя линк на ЛС, не така! по принцип с четворката си дъним някои..жезезарка е кажи коя ти трябва имам от 2.5v нагоре + семпли /wav/ многоооооо Редактирано Април 19, 2006 от IvanDTr Цитирай
the_gorer Отговорено Април 18, 2006 Отговорено Април 18, 2006 (Редактирано) Понеже преди десетилетия първото музикантско чудо, което подкарах на компа си беше Fruity Loops, реших да видя какво става с таз програмка. Смъкнах си FL Studio (новото име на Fruity Loops) и останах впечатлен от хилядите бъзикни, синтезатори, MIDI-та, червени тракове и врътки, които се мъдрят в новата версия. Брех, да го еба! Изглежда този софтуер се е развил доста и вече с него се прави всичко, което се прави и с Cubase CX. Или поне такова впечатление оставя на пръв поглед. Чудя се дали наистина е така? Как смятате: заслужава ли си човек да се занимава с него? Някой въобще използва ли го за сериозни цели? Ползва ли се в студиата? PS: Абе кажете какво мислите за тази програма. Редактирано Април 18, 2006 от the_gorer Цитирай
Sieger Отговорено Април 18, 2006 Отговорено Април 18, 2006 (Редактирано) Няма нещо, което да може да се направи с ФЛ и да не може с Нуендо например (и то с пъти по-качествено, знания да има)... Ако говорим за смесване обаче, ФЛ не става изобщо според мен. Редактирано Април 18, 2006 от Sieger Цитирай
Recommended Posts