TheNextDimension Публикувано Март 9, 2005 Публикувано Март 9, 2005 (Редактирано) Ето и моят псевдоним изскочил като подгонен храст от зайците (или беше обратното... http://ping.cs.man.ac.uk/~lnp/media/The%20...the%20Stars.mp3 Извинете ламерщината ми, но май ще се на ложи да си копнете целия линк... ГотоФФФ си бел.ytse. не знам какво му е готоФото, само че някой беше осрал целия линк и се наложи да го поправя. Сега вече е окей. Редактирано Март 21, 2005 от YtseJam Цитирай
synchu Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 преди време съм го слушал още ...стил рокс Цитирай
jFog Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 .. Мноого мноого блек и мноого мноого готино направено. Като почна мислех че е с някой тракер правено, но после се изясни ситуацията МОже би малко..... вокалчето... както и да е Метал е т'ва е важното Цитирай
Shagrath Отговорено Март 21, 2005 Отговорено Март 21, 2005 вокала съксва от секъде :green: кажете му го на Ники тва , щото се опитвам да му го набия у чутурата ... ма неще да ме слуша ... Цитирай
bobalan Отговорено Март 21, 2005 Отговорено Март 21, 2005 я разкажи малко къде сте го правили и как, мисля че ще е супер интересно ако можете да споделите пикантни подробности от кухнята. Поне на мен де ) Цитирай
musicman Отговорено Март 21, 2005 Отговорено Март 21, 2005 Браво!! Впечатлен съм!!! Идеите са ви (ти) много добри Цитирай
TheNextDimension Отговорено Март 25, 2005 Автор Отговорено Март 25, 2005 @synchu, @jFog, @musicman - Аааах блгодаря за добрите думи както посочих в заглавието на темата - нещо наистина старо но презаписвано миналата година (или по миналата...вече изгубих дирята). @bobalan : ами то май няма пикантерии - разполагах тогава с един усилвател Ц60 и един 12" високоговорител на Бл-градския завод (без кутия) пъхнати прилежно под леглото ми, един динамичен микрофон (марка кучета го яли и сигурно на 1300г българия - с последния си озвучавам китарата - един руски пулт Сонар и щайгата ми - понастоящем ХР 1800, 256рам, Криейтив Лайв от 99г - от първите модели и това е За софтуеър използвам Кюбейз SX1 и Reason 2.5 клавирите като използвам rewire mode на Кюбейз-а. А да щях да забравя - използвах миди клавиатура Таргет 49к, но най после успях да си взема нещо малко по-голямо и удобно Еволюшън МК 461С... Всичко това е поставено в стаята ми 3х3 метра която е облицована с плочки и акустиката е "невероятна". Живея на 4и етаж в блок , имам търпеливи съседи (за което им благодаря) и това е май Относно този проект с моя никнейм - има още 2 записани песни но за сега без вокали и чакам гърлото на уважаемия Шаграт да бъде позакърпено от болежки за да си ги изпее @peshoy2k : казаха ми преди два дни че хард диска на сървъра е бил изгърмял надявам се в скоро време да мога да го кача отново заедно с другите две песни Цитирай
bobalan Отговорено Март 25, 2005 Отговорено Март 25, 2005 трябва да се отбележи, че звучи значително по-скъпо Бравос за ентусиазма Цитирай
edgecrusher Отговорено Март 26, 2005 Отговорено Март 26, 2005 Ти вместо да ни залъгваш тука с 3та ръка странични проекти, по-добре обади какво става с новия Inspell, щото сме фенове тука!М'даа Цитирай
Recommended Posts