Kremoncho Отговорено Март 15, 2007 Автор Share Отговорено Март 15, 2007 ето малко нови снимки..... започнах с екранировката,поизрязох малко...,има проекче още да се реже...а,ида не забравя ето я великата електроника http://www.snimka.bg/album.php?album_id=111142 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Март 15, 2007 Share Отговорено Март 15, 2007 а тъй само че махни цялата боя равномерно а тая електроника както е я хвани и право в коша нова се прави лесно, стига да намериш 1-2 читави адаптера или да пренавиете тия Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremoncho Отговорено Март 18, 2007 Автор Share Отговорено Март 18, 2007 Strat,то това ясно ами може ли някой да ми обясни каква е разликата между линейно потенциометърче за 1.00 от магазин за електроника и същото такова ама за 7.00 в магазин за китарки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Март 18, 2007 Share Отговорено Март 18, 2007 Strat,то това ясно ами може ли някой да ми обясни каква е разликата между линейно потенциометърче за 1.00 от магазин за електроника и същото такова ама за 7.00 в магазин за китарки никаква даже 1 лв му е много проблема е че 250 и 500 к са рядко срещани стойност из магазините за електронни компоненти ама и 220 и стответно 470 да вземеш пак става Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Март 18, 2007 Share Отговорено Март 18, 2007 Само трябва да са логаритмични. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
a_panov Отговорено Март 19, 2007 Share Отговорено Март 19, 2007 Strat,то това ясно ами може ли някой да ми обясни каква е разликата между линейно потенциометърче за 1.00 от магазин за електроника и същото такова ама за 7.00 в магазин за китарки никаква даже 1 лв му е много проблема е че 250 и 500 к са рядко срещани стойност из магазините за електронни компоненти ама и 220 и стответно 470 да вземеш пак става http://home.comet.bg/main/index.html http://www.pasatbg.com/ Има потенциометри каквито искате. Аз съм си взел от Комет 500К логаригмичен за дисторшъна ми. Комет са до петте кюшета, в сайтовете на фирмите пише къде са им магазините. Няма никаква разлика в потенциометрите които са в музикалните магазини и магазините за електронни части. С тази разлика че в електронни части има много голямо разнообразие. Потенциометрите имат деление и по мощност 0.125 W, 0.250 W... Има и реномирани фирми произвеждащи потенциометри но сега не мога да кажа име. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlex Отговорено Март 20, 2007 Share Отговорено Март 20, 2007 Може би само тия които са в музикалните магазини имат по-малък толеранс... Аз пък предпочитам да си взема 15 за левче ако ще толеранса да е 5%, отколкото да взема 1 за 15 лв пък да няма никакъв толеранс ако ще Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Март 25, 2007 Share Отговорено Март 25, 2007 Strat,то това ясно ами може ли някой да ми обясни каква е разликата между линейно потенциометърче за 1.00 от магазин за електроника и същото такова ама за 7.00 в магазин за китарки ами разликата е че тея по 7лв (и нагоре) издържат по 20 години Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Март 26, 2007 Share Отговорено Март 26, 2007 Хмм.. на мен не ми издържаха и година. Оттогава ползвам само такива, от по левче и надолу. И засега не съм ги сменял... Само са малко по-корави на въртене. Но аз Стив Морз не свиря така или иначе... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremoncho Отговорено Април 26, 2007 Автор Share Отговорено Април 26, 2007 След известно забавяне "Стягане на Кремонка " най -сетне е подновен Голям зор беше да се изрежат пикгардите ,вдъхнах им живот от едно гадно парче плексиглас с помощта на двама приятели,60W поялник с човка от сплескана медна тръбичка (всеки москвич има такива по спирачната система),и много ама много шкурка.По план следващия етап е да полирам плексигласа и отдолу да има подцветка. Поствам няколко снимки на сегашното състояние на борчето: http://www.snimka.bg/profile.php?view_albu...album_id=127062 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlex Отговорено Април 26, 2007 Share Отговорено Април 26, 2007 Пикгарда кефи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Април 26, 2007 Share Отговорено Април 26, 2007 No Snimkas!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlex Отговорено Април 27, 2007 Share Отговорено Април 27, 2007 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=127062 ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Април 28, 2007 Share Отговорено Април 28, 2007 Абе то мноу хубаво, ама вземи смени тия адаптери... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlex Отговорено Април 28, 2007 Share Отговорено Април 28, 2007 E нали е изрязал дупки за сингълки? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts