assoass Публикувано Март 4, 2005 Публикувано Март 4, 2005 Ето и още нещо от мен ГИФТ записвахме го с един приятел ( много интересно китаристче) в нас. Дайте мнение за звука, както и за самото парче, като се има предвид начина на записване...(и отново тук се промъква финансовия фактор). Записвано е без никакви DI-ойве и такива работи..., та даже и картата ми зa pc-то е от най-слабичките creative za okolo 10-на долара взета.... китара JEM 555- ZOOM 505-VERMONA(regent 300)-PC Синтезатор- CASIO:)- PC (мерси МДФК) бас-PC доста си поиграх и като цяло май това стана най-добрия вариант, ама имам и една сериозна питанка- защо МамА му Стара през windows media player звучи достйно добре, а през Winamp е като мазня и фуса ми ебава майката на ушите? Правих сравнението на дефаулт, както и на еднакви корекции от DFX! Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Март 4, 2005 Отговорено Март 4, 2005 Още малко ще качите и майка си в bol.bg Цитирай
assoass Отговорено Март 4, 2005 Автор Отговорено Март 4, 2005 Още малко ще качите и майка си в bol.bg ??? нещо не схванах Цитирай
synchu Отговорено Март 4, 2005 Отговорено Март 4, 2005 За съжаление и бол.бг станаха големи тарикати и искат да се разбират с доставчиците за достъп до техните фрии сървери вероятно, защото и на мен ми излиза неприятно съобщение, че трябва да уведомя своя доставчик да ги контактне на некъв АЙСИКЮ номер да се разберяли кви АЙПИ адреси използва - "другия вариант" е да използвам "безплатен" интернет кат набера некъв номер, ако ми е "спешно" да изтегля некъв файл. Това е причината за недоволството на Щурма предполагам а и е причина и за моето недоволство, 'щото не мога да сваля нишо от бол-а. тъпа работа... демек, ако имаш възможност го качи някъде другаде Цитирай
assoass Отговорено Март 4, 2005 Автор Отговорено Март 4, 2005 axa! Ще го кача най-вероятно утре... Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Март 4, 2005 Отговорено Март 4, 2005 Да, и аз нещо не мога да го сваля. А уж нямам проблеми с бол-а. :think: Цитирай
Steve_Vai Отговорено Март 4, 2005 Отговорено Март 4, 2005 А аз съм към Bol.bg и пак не мога да го сваля!!! Иначе не знам кой е китаристът, но на китара като jem555 да сложи ефект като zoom 505 е някакси обидно... :think: Или просто цифрата 5 му е любима?! Айде, чакаме утре парчето! Цитирай
assoass Отговорено Март 5, 2005 Автор Отговорено Март 5, 2005 Въпросче- Тъй като нямам достъп до дата.бг и нещо датаком.бг-то пък е преебано, къде мога да уплоадна това парче? Надявам се някой да ми помогне! Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 www.geocities.com - 15mb free webspace/1GB monthly traffic www.tripod.lycos.com - 20mb ? пак 1GB Но мисля трябва да направиш поне едно index.html за парлама, иначе ще ти свалят сайта. Цитирай
Burton Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 Аз успях да го сваля! Искрено ме изкефи парчето, много приятен и интересен аранжимент...жулнята също е много прилично замислена! Мога да кажа само Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 Да, и аз успях да го сваля! Наистина е много интересно като аранжимент и замисъл. Като изпълнение може още малко да се ошлайфа на места, но и така е добре. Цитирай
fracture Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 кефи, готино е верно че тук-таме трябва малко да се пипне, но това според мен не е кой знае какъв проблем Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 Всички, които нямат връзка към bol.bg могат да си свалят парчето от тук. Цитирай
Recommended Posts