Свилен Бас Отговорено Декември 7, 2010 Отговорено Декември 7, 2010 (Редактирано) ^За него даже песни се пеят: http://soundcloud.com/tkzs/kur-za-vaso-giurov Редактирано Декември 7, 2010 от Свилен Бас Цитирай
Fallenblood Отговорено Декември 8, 2010 Отговорено Декември 8, 2010 ^ ахаха, и ти ли го знаеш това :) винаги ми е било любопитно дали го познаваш Цитирай
Свилен Бас Отговорено Декември 8, 2010 Отговорено Декември 8, 2010 ^Не щат да правят концерти, иначе сме ги канили отдавна да ги подгряваме, даже има идея да организираме специална банда по тоя случай (за съпорт на Твърд К** За 'Сички) - само и само да направят един концерт, но така е при истинския ъндърграунд Цитирай
Fallenblood Отговорено Декември 8, 2010 Отговорено Декември 8, 2010 мене за васо гюров ми беше приказката, но отговорът ти ме хвърли в некъв транс. май нема да си намеря място в живота, ще отида да градя комунизма по спътниците на юпитер Цитирай
Свилен Бас Отговорено Декември 8, 2010 Отговорено Декември 8, 2010 (Редактирано) Да бе, пили сме и с него веднъж, два пъти - малко е мрачен , ама е пич П.П.: За граденето на комунизма мога да те свържа с една агитка, дето все се "караме" с нея П.П.П.: Става въпрос за "анархо-комунизъм" Редактирано Декември 8, 2010 от Свилен Бас Цитирай
Fats Отговорено Декември 14, 2010 Отговорено Декември 14, 2010 Съгласен съм, че всички изброени "големи" басисти знаят как се държи баса. Накои даже могат и да свирят, някои неща. Само един от пишещите спомена името на Руслан Купенов - Графа, изключителен музикант, инспириран от покойния Джако Пасториъс. Но Джако го убиха през 1987, а Графа продължи да се развива, жалко, че свири много рядко пред хора. Всеки, който поне веднъж го е слушал може лесно да направи разликата между него и всички гореизброени. Свири с 4-струнен Fender Jazz Bass, fretless, задължително с пасивна електроника (умният музикант никога не е заложник на батерия). Като съм почнал да пиша за басисти не мога да подмина известния на всички Димитър Ковачев-Фънки, който свири блестящо когато не си губи времето с разни грухтящи траш, дет и пръц-метъл банди. Тук не мога да не спомена и Иван Несторов-Амебата. А някой от тънките познавачи на басистката общност да е чувал поне за Владо Дишлиев-Дишо и Багера от Варна. Струва си да се поразпита и да не се изказват смешни мнения. Не искам да обидя никого, но в музиката нещата се наричат с точните имена. 1 Цитирай
рахата Отговорено Декември 14, 2010 Отговорено Декември 14, 2010 За мен са Еко,Иво Звездомиров от Те,Иван Несторов - Амебата,Ивайло Крайчовски,Разбойник (от форума),К.Кожушков,dadaist (от форума),басиста на Хазард (май съм го виждал с Налбантов да записват парчета преди да започне с Драго),за другите нямам поглед.Ако съм пропуснал някой не е нарочно Цитирай
Voodoo_MetaL_PK Отговорено Декември 14, 2010 Отговорено Декември 14, 2010 Я не ги знам сите, ама оно се си е уесно - Годжи, бре, Годжи! П.С. Номинирам басиста на група I.T.S.I. Ивайло Венциславов! Цитирай
johniebgood Отговорено Декември 16, 2010 Отговорено Декември 16, 2010 Моята класация хронологично е : Бахаров, Ивака, Радко, има и доста други, но тези са ми най- присърце. Цитирай
Nikifena Отговорено Декември 16, 2010 Отговорено Декември 16, 2010 умният музикант никога не е заложник на батерия Много крайно мнение. Не бих се съгласил с теб. Цитирай
Viper-X Отговорено Декември 16, 2010 Отговорено Декември 16, 2010 Радо от Сафо на 2ро място най се кефя на себе си Цитирай
blr Отговорено Декември 16, 2010 Отговорено Декември 16, 2010 (Редактирано) умният музикант никога не е заложник на батерия Много крайно мнение. Не бих се съгласил с теб. +1 И аз не бих се съгласил. Akо не е заложник на батерия, ще е заложник na куп електроника, кабели, лампи... Все нещо може (и се случва) да откаже. Батерията е малък проблем защото живота и може да се предвиди поне в известни граници. Редактирано Декември 16, 2010 от blr Цитирай
PlamenM Отговорено Декември 16, 2010 Отговорено Декември 16, 2010 Еко, Жоро Дончев, Петър Славов. Цитирай
Recommended Posts