Termy Отговорено Февруари 12, 2007 Отговорено Февруари 12, 2007 По дяволите. Това е все едно да учиш в МЕИ Цитирай
vane Отговорено Февруари 15, 2007 Отговорено Февруари 15, 2007 Аз отидох на кастинга и съм доволен от това, което направих, не ме удобриха, но не се сърдя на никого. Важното беше да изпитам себе си и така или иначе се запознах с готини хора, така че не съжалявам. Цитирай
Infinity Отговорено Февруари 15, 2007 Отговорено Февруари 15, 2007 Днес говорих с една приятелка, чиято позната е ходила на кастинг. Разбрах, че Глория се държала ужасно с повечето хора, режела наред и говорела глупости. Вярно ли е? Тези които сте ходили, споделете, ако не ви е проблем. Цитирай
vane Отговорено Февруари 16, 2007 Отговорено Февруари 16, 2007 Мен не ме прецедиха през първия кастинг, просто главата ми се оказа малко по-голяма.... Така че не стигнах до "Голямото жури" Цитирай
acsior Отговорено Февруари 20, 2007 Отговорено Февруари 20, 2007 Има нещо вярно в това за Глория. И аз не стигнах до "четиримата глупаци", но други познати ми казаха същото за нея. А аз лично останах с доста лошо впечатление от Е. Димитров. Държеше се ужасно с някои от участниците а в сряда в София им бил казал: ''Одобрените да дойдат тук до мен, а останалите ще ги посъветвам да помислят дали да не почнат да се занимават с нещо дуго''. Баси скапаняка.... Цитирай
Mandalay Отговорено Февруари 28, 2007 Отговорено Февруари 28, 2007 Така... започна вече от няколко дни тоя "Мюзик Айдъл" и първото ми впечатление беше доста негативно... Обаче гледайки вчера и днес какви таланти има ми се пълни душичката. И все жени, бе да му е'еш майката... Пък тези четирите от Добрич ли бяха, от къде не запомних, ама ме смазаха. Особено 15-годишната и тази дето пя последна направо разкъртиха... настръхнах, честно... И не забелязвам, поне от кадрите, които дават по телевизията, журито да е толкова грубо... Така че, за сега съм доста обнадежден за това предаване. Чак ме е малко яд, че не отидох на кастинга... Който не е успял да гледа - цък Цитирай
ladyM66 Отговорено Март 1, 2007 Отговорено Март 1, 2007 момчета що се занимавате с глупости бе тази застаряваща мутреса и да иска не може да се държи по-добре вие знаете ли кво е едни певички дето до вчера са пяли в свиленград в таверна Олимп да те изтрият от всички класации е поставете се на нейно място де щу пари хвърли за кръшна снага и кво никаде я няма а относно данчето евала само я съжалявах жената по едно време беше Доньо Донев Цитирай
kolio_k Отговорено Март 1, 2007 Отговорено Март 1, 2007 Днес гледах предаването и направо се възмутих от това как двете крави от журито искаха да отрежат толкова талантливи и млади хора а хвалиха некадърниците.А и по принцип се чудя,толкова ли няма хора в БГ,та извикаха за жури тия двете.Половината от участниците пеят с пъти по добре от тях Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 1, 2007 Отговорено Март 1, 2007 Алеле-мале,е сега го загледах за малко,що няма иконка как се прекръстваш..? Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Март 2, 2007 Отговорено Март 2, 2007 Много са ми годините но и да бях на 27 пак нямяше да отида.Гледах резила и унижението на което бяха подложени кандидатите ,ми няма да отида ако ще да не пея повече никога.Йорданке Йорданке от къде те изкопаха пък теб? Та чак и в жури те сложиха някой знаят от къде идва любовта ти към латиното.Както гласи поговорката "любовта ръжда не хваща".За примата на чалгата няма какво да кажем то се вижда много "върхове" е покорила.Според мен ако бяха викнали Азиз и Млилко Калайджиев щеше да е още по-яко.Уважаеми колеги съфорумници не ви ли писна някой да постоянно да прави пари от вашият талант?Явно не е щом ходите по такива конкурси.Ако сте качествен музикант винаги ще те търсят нямате нужда от Глория да ви каже "ДА" ставате отивате на финал.Няма конкурс или фестивал в България който да не е нагласен разберете го най на края.Някой влага после за да изкара това е схемата .То да имаше и кой да те чуе да каже, ей този изпълнител/ка/има талант дай да сложим едно рамо да развием таланта-няма такъв филм всичко е секс до дупка. И на края бих пожелал успехсекс на победителя. Цитирай
brysnaria Отговорено Март 2, 2007 Отговорено Март 2, 2007 Аз пък съм приятно изненадан. Жулито се държи добре според мен. Още има какво да се желае, ама им е за 1-ви път се пак, още се опитват да копират чуждите издания. И все пак няма да отрежат някой който пее и изглежда добре, това се видя. На тези които имат потенциал им казват върху какво да поработят , а тези които нямат изобщо данни за певци им го казват директно. Какво по добро от това? Или предпочитате да пуснат някое добро и свестно момиче/момче , заради невинните му/и очи, и после да стане за смях по телевизията? Цитирай
kolio_k Отговорено Март 2, 2007 Отговорено Март 2, 2007 Имаше едно много младо и приятно момиче,което и на всичкото отгоре и пееше много музикално и издържано.Слави и Дони бяха за ,а двете крави против(защо ли) и накрая коментара на Глория беше нещо от типа ...Хайде от мен да мине...и още ...нещо малко ти липсва ама и аз не знам кво.....Пак се чудя как я докарахме до там,че такива като нея да преценяват кой става и кой не.Направо отвратително Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Март 2, 2007 Отговорено Март 2, 2007 Аврелий, евала за мнението! Ако бяхме единни щяхме да ги победим :unsure: Цитирай
Recommended Posts