Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 191
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено
Чия е тази реклама, какво предлага и по кой канал се върти? :P

Рекламата е на музикално риалити- шоу, нещо като Стар Академи, Слави Трифонов го продуцира. Разликата м/у двете предавания е, че участниците не са затворени в къща, т.е. изпъкват повече музикалните им уменния, отколкото социалните(май така беше казано в "ХайКлуб"). Идеята е да се отсеят младите певчески таланти в България, като победителят ще получи договор на стойност $1млн. с някоя голяма звукозаписна компания. Предаването ще е с продължителност около 5 месеца, почва от февруари. Върти се по bTV. Условията са да си между 16 и 28 години, да пратиш имената си+ 2 песни в твое изпълнение без музикален съпровод и да се явиш на кастингите :P аз обаче, нали съм '92- няма да ходя :wub:

@AlFia, надявам се, че информацията ти е била полезна :D

Правилца за цитиране на предно мнение? правила изобщо? Четете ги маа му стара! :)

Отговорено (Редактирано)

Веднага те коригирам. Нужно е да пратиш само имената си, адрес и телефон за връзка. Двете акапелни изпълнения не е нужно да пращаш, тях трябва да ги подготвиш за кастинга.

А що се отнася до мен - аз няма да се явявам. :)

Редактирано от CorvusCorax
Отговорено (Редактирано)
Веднага те коригирам...

хахаха, какво щях да правя без теб? ^_^

ЕДИТ: една приятелка толкова се въодушеви, че вече е подготвила песните и едни репетиции падат сега... :) мали, мали :)

Редактирано от TheDreamGirl
Отговорено (Редактирано)

И аз се записах. Пратих всичко по реда. Първо, второ, трето - по конец. От вчера тече НОВ клип по ТВ - в него ей така съвсем между другото споменават към изпращането на имена, възраст и т.н. и "няколко думи за себе си" :)

Ай ше ви се не види организацията! Ся кво - много ми е чудно ако не ги спамя всеки ден с нови мейли с нови глупости няма да ме допуснат до кастинг ли???

^_^

Редактирано от Elly
Отговорено

Мисля да видя първия сезон и резултата от него, защото се познавам бегло с две от участничките в Стар Академи, които съвсем не са щастливи, че са участвали (най-възпитано казано). Ако е Ок бих се явила на втория кастинг. Успех на всички, които ще опитат!

Отговорено

Тва, че договора е на стойност 1 000 000$ :) за мен е новост. До сега не съм я срещал тази подробност и ми е интересно дали е вярно.

Ако е така, сериозно бих се замислил за участие... За сега съм на: "ако ми остане време след изпитите" ;) Така или иначе един кастинг повече си е някакъв опит ;)

Отговорено (Редактирано)

Мисля да видя първия сезон и резултата от него, защото се познавам бегло с две от участничките в Стар Академи, които съвсем не са щастливи, че са участвали (най-възпитано казано). Ако е Ок бих се явила на втория кастинг. Успех на всички, които ще опитат!

Дааааа. има нещо гнусно и в предишните и в сегашните кампании. Подробностите обаче са винаги на ухо...

Редактирано от AlFiA
Отговорено (Редактирано)

Категорично "не" на пораженческите нагласи! Поклон пред всички, които ще се яват, без да се замислят дори.

Това е шанс за всеки, който вярва в себе си.

Редактирано от ronia
Отговорено

Аз доколкото разбрах в стар академи нивото е било много слабо, даже и на финалистите, затова беше провал цялото мероприятие и след това.

А аз иначе съм гледал чуждите издания на Мусик айдъл, и последните години са на супер високо ниво .

А и се съмнявам наградата да е 1 000 000 долара като в чужбина. Сигурно ще е нещо като Стани милионер -> Стани богат .... :wacko: