Jump to content
Българският форум за музиканти

съвет за китара


ZaGoT

Recommended Posts

Нещо повечко за стила музика, който ще се свири? Освен това - в какви условия - уточнявам: ако някой ще свири основно за себе си и евентуално ще записва нещо чат-пат, бих препоръчал процесор като V-Amp или Line6 PoD вместо усилвател. Ако ще го чуват и други-тогава усилвателче с ефекти - Fender Mustang или Champion, Line6 и т.н. Това разбира се е в предвид бюджетните ограничения.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Jim-ph, темата е създадена за съвети и дискусия, а не за търговия. Ясно е каква е мотивацията ти за участие във форума, но спазвай някакво подобие на добър тон. Ще е по-приятно за всички. 

  • Like 3
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако е за чисто нова китара пробвай LAG китарките. Много прилични и се вместват в бюджета за китара. Е не всички модели!

За усилвател бих препоръчал Peavey Bandit 65. Усилвателя е много приличен. Транзисторен е и може да се използва в домашни, репетиционни и концертни условия. И най-важното е - има много възможности за постигане на желан звук във всевъзможни стилове. Разполага с прижинен ревърб и с входове и изходи за допълнителни ефекти. Както се казва джиджена машинка! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Темата е създадена от някъв идиот,за да се гаври с хората тук - ако не е идиот,би трябвало да прочете малко от 857609-те теми със същия въпрос...

едит- всеки (би трябвало) си има уши,интернет и ю-тюб,аз ако кажа на фен на траш,дет и т.н. метъл фен,че Телекастър е чудесна китара,дали ще ми поверва,а?

Редактирано от Hillbilly
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако не аз, Херберт и подобни хора, горевъпросните хора като автора на темата щеше да свирят на индонезийски боклук за 800лв. Така че айде без това, ок? Въпрос на темата е комерциален, и отговора ми е ТОЧНО ПО ТЕМАТА. 

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ Не, не е потемата. Освен, че пордаваш китари друго не се разбира от твоя пост.  А никой не е питал "кой продава китари". Моля те да се съобразяваш за в бъдеще.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.