ZaGoT Публикувано Септември 1, 2016 Публикувано Септември 1, 2016 ако може да ми препоръчате електрическа китара за 700-800лв и усилвател за към 300
Jim-ph Отговорено Септември 1, 2016 Отговорено Септември 1, 2016 Не мога да ви изпратя ЛС. Имам страт за вас.
sci Отговорено Септември 2, 2016 Отговорено Септември 2, 2016 Нещо повечко за стила музика, който ще се свири? Освен това - в какви условия - уточнявам: ако някой ще свири основно за себе си и евентуално ще записва нещо чат-пат, бих препоръчал процесор като V-Amp или Line6 PoD вместо усилвател. Ако ще го чуват и други-тогава усилвателче с ефекти - Fender Mustang или Champion, Line6 и т.н. Това разбира се е в предвид бюджетните ограничения.
разбойник Отговорено Септември 2, 2016 Отговорено Септември 2, 2016 Jim-ph, темата е създадена за съвети и дискусия, а не за търговия. Ясно е каква е мотивацията ти за участие във форума, но спазвай някакво подобие на добър тон. Ще е по-приятно за всички. 3
Acei Отговорено Септември 2, 2016 Отговорено Септември 2, 2016 Ако е за чисто нова китара пробвай LAG китарките. Много прилични и се вместват в бюджета за китара. Е не всички модели! За усилвател бих препоръчал Peavey Bandit 65. Усилвателя е много приличен. Транзисторен е и може да се използва в домашни, репетиционни и концертни условия. И най-важното е - има много възможности за постигане на желан звук във всевъзможни стилове. Разполага с прижинен ревърб и с входове и изходи за допълнителни ефекти. Както се казва джиджена машинка!
Hillbilly Отговорено Септември 2, 2016 Отговорено Септември 2, 2016 (Редактирано) Темата е създадена от някъв идиот,за да се гаври с хората тук - ако не е идиот,би трябвало да прочете малко от 857609-те теми със същия въпрос... едит- всеки (би трябвало) си има уши,интернет и ю-тюб,аз ако кажа на фен на траш,дет и т.н. метъл фен,че Телекастър е чудесна китара,дали ще ми поверва,а? Редактирано Септември 2, 2016 от Hillbilly
Jim-ph Отговорено Септември 2, 2016 Отговорено Септември 2, 2016 ако не аз, Херберт и подобни хора, горевъпросните хора като автора на темата щеше да свирят на индонезийски боклук за 800лв. Така че айде без това, ок? Въпрос на темата е комерциален, и отговора ми е ТОЧНО ПО ТЕМАТА. 1
musicman Отговорено Септември 2, 2016 Отговорено Септември 2, 2016 ^ Не, не е потемата. Освен, че пордаваш китари друго не се разбира от твоя пост. А никой не е питал "кой продава китари". Моля те да се съобразяваш за в бъдеще.
Recommended Posts