kolio_k Отговорено Януари 16, 2007 Отговорено Януари 16, 2007 @Telerig Още един чудесен вариант,много здраво свирене и хубав саунд.Този джем направо стана невероятно добър. п.п.Мерси за поздрава много любимо парче ми е туй и много пъти съм го свирил по всякакви поводи -6 Цитирай
Telerig Отговорено Януари 16, 2007 Отговорено Януари 16, 2007 Радвам се че сте се изкефили има и скрити поздрави за феновете на Майкъл Лий Фиркинс и Пол Гилбърт и Тони Макалпайн хахахх...мисленето хубаво ама свиренето после трудна работа Китарата може да се намери във гугъл, както и саункартата. В официалните сайтове ги няма може би защото са прекратени модели не знам - политика на фирмите, забравих, да спомена тъй като смесвах на слушалки ( АКГ К240) беше след 12 вечерта и Занев каза 4е при него кривял звука... май съм го премодулирал ама нищо - след 2-3 часа на слушалки вече оглушава човек и иска още и още пауър.... Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Януари 16, 2007 Отговорено Януари 16, 2007 Екстра е Телериг,благодаско за множеството поздрави!A "Dog Party" пасажа е култов! Владо Цитирай
RockoBG Отговорено Януари 16, 2007 Отговорено Януари 16, 2007 Майкъл Лий Фиркинс - те тоя свирим с моя любимец Пат Трвърс Ми бат' Цеко, шсе наложи да намеря време... Телериг ли си или Телерия, че не моем се опраим... Ма много е 'убаво 'е. Цитирай
zanev 70 Отговорено Януари 16, 2007 Автор Отговорено Януари 16, 2007 Роко приятелю като се замислих викам да вземем да дадем още малко време да не би да има някой укъснял джемаджия . С други думи предлагам срок до края на седмицата - който иска а все още не се е включил в джема да го направи и след това нашия утвърден вече режисьор на продукцията Роко ''Бояджиев'' ще направи завършен вариант на джема както си му е реда . Тъй че хващайте китарите и ...... Цеко Цитирай
ho6imin Отговорено Януари 16, 2007 Отговорено Януари 16, 2007 Занев,от първия дан съм в темата и тихо страдам,че не мога да се включа поради простата причина,че ми го няма процесора.Силно се надявам да ми го върнат тези дни и като един закъснял зажаднял джемаджия да се включа макар и късно в купона! Цитирай
Telerig Отговорено Януари 16, 2007 Отговорено Януари 16, 2007 Телериг ли си или Телерия, че не моем се опраим... Телериг съм Телериг бил е български кан ( хан до колкото знам е неправилно ) от 768 до 777. Цитирай
Delyan Отговорено Януари 16, 2007 Отговорено Януари 16, 2007 Тук качих още нещичко по въпроса! Zanev 70(РЕСПЕКТ!!!), искрено се надявам да нямаш нищо против. Еуфорията е голяма! поздрав за pantomind и евровизия Цитирай
RockoBG Отговорено Януари 17, 2007 Отговорено Януари 17, 2007 Телериг съм Телериг бил е български кан Виж се'а, кат' съм го писал с "Г" значи съм се сетил. Ама да си питам ,че 'ко се сетя грешно... сорка, ясно, че тва с Я-тп ена младежите приоритет. В смисъл пишат Кю (кин- дза-дза)вместо я..., та затова... Няма повече, пък и нали сме ма'ала... Извинявам се още веднъж, ама трудно ми е да спра да плямпам, който ме познава знае как е. И малко спам.: Същия се е върнал - не знам къде е ходил ама да не избягва така (свири яко РНР изруда) Цитирай
Telerig Отговорено Януари 17, 2007 Отговорено Януари 17, 2007 хахах но проблем май френд Занев...тоя джем стана култов брато...вече имаме и прогресив версия...евалата Деляне буташ къщи с фадрома! Цитирай
zanev 70 Отговорено Януари 17, 2007 Автор Отговорено Януари 17, 2007 Telerig приятелю прав си абсолютно - не съм очаквал да се получи чак такова нещо но определено този джем е култов . И основната заслуга е на всички вас които се включиха и записаха всичките прекрасни китари ...... Деляне френд разбира се че нямам нищо на против точно обратното - получило се е много добре и Роко предполагам че ще го включи в финалния микс ..... много добре . ho6imin колега желая ти успех - дано измислиш процесор от някъде .... ...Даже почвам да си мисля че като се постопли - след май месец и като направим още 2-3 джема от този тип да взамем да се организираме и да направим едно джемуване на живо с парчетата от нет джемовете - ще ми е любопитна гледка да се изтъпанчат 10-12 китариста на сцената .... пък и всичко това ще е един добър повод да се видим и запознаем на живо и не на последно място да се поосвиним както си му е реда дет се вика ...... някой да има нещо против ..... Цеко Цитирай
don_pepinio Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 Реших и аз да джемна в последния момент!!! zanev 70 евала човече... http://media.putfile.com/don-pepinio---Jam Цитирай
Delyan Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 http://media.putfile.com/don-pepinio---Jam много яко! Цитирай
Recommended Posts