kolio_k Публикувано Януари 2, 2007 Публикувано Януари 2, 2007 Отскоро участвам в един квартет.Наскоро записахме демо(3 парчета).Тук е по-голямата част от 2 от тях,третото още не съм получил C the whale Tieris-W Надявам се да хареса на някого Намеририхме си малък лейбъл,който прояви интерес и ако всичко върви добре,към лятото може да запишем нещо като албумче Кажете какво мислите за музиката като цяло и специално за китарния саунд.Стереото е правено с Бос дд3 в две еднакви кубета(Енгл Тъндър 50) Всички коментари(били те добри или лоши)са добре дошли. п.п.Записа е правен на живо(без наслагвания и тн.)и има грешки,също и баланса е странен понякога(както и ривърба). Цитирай
jFog Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 абе толкова ми се искаше да напиша нещо .. и толкова се чудих какво.. само жи ръкошлескуня че мнения е сложно да изказвам Цитирай
zanev 70 Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 Много гот . Стилно - без съмнение на много високо ниво . А стила ти на свирене много кефи . На места усещам и препратки към Скофийлд а той ми един от любимите . Бравос . Абе аз никога не съм се съмнявал и за миг в теб .... Цеко Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 Екстра са Коко,хич да не ти пука за грешките!Изкефих се на ИСиЕм-ската тръпка на парчетата,както и препратките към Абъркромби и Скофийлд!Ше цвиркаш като излезе албума и ще купуваме!Браво отново ! Владо Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 2, 2007 Автор Отговорено Януари 2, 2007 Много благодаря на и на двама ви за похвалите и се кефя,че ви харесват нашите хави.Те са доста експериментални и за мен е наистина интересно мнението на всеки На места усещам и препратки към Скофийлд а той ми един от любимите Откакто го слушах за първи път на живо в НДК,преди повече от 10 години,не е напускал моя персонален ТОП 5 и без съмнение това много силно вличе на свиренето ми Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 2, 2007 Автор Отговорено Януари 2, 2007 (Редактирано) Докато писах са се появили два нови поста(доста съм бавен )Благодаря ви Владо и Ultramega,както За хубавите думи( и смайлита),така и за отделеното време.Ако нещо стане с относно албум(още е рано)непременно ще разглася п.п.Харесва ли ви китарното стерео въпросителна (не мога да намеря на тъпата немска клавиатура съответния препинателен знак Редактирано Януари 2, 2007 от kolio_k Цитирай
Fenix Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 Супер яки са парчетата! Евала! Много оригинално и идейно! Пускай и третото като дойде, докато чакаме албума! П.с. Въпросителната е shift+ß (или шифт и копчето до нулата)... или поне би трябвало. или направо копи-пейст тази - ? Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 2, 2007 Автор Отговорено Януари 2, 2007 Мерси много,за мнението и за питанката .Ще пусна и третото п.п.Клавиатурата всъщност е Швейцарска и няма и ß[ама ще търся още Цитирай
Steppenwolf Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 Чудесно! Поздрави и от мен! Казваш, експериментални. Качествени идеи, според мен. Определено ще се слушат с удоволствие и наслада повече от веднъж. Цитирай
zanev 70 Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 Ооо и аз бях на този концерт на Скофийлд в НДК .... Голям кеф беше ... Цитирай
CyberGene Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 Първото парче си е много Аберкромбско И двете са готини, с тая цигулка става интересно - ту ретро, а ла Грапели, ту по-модерно звучене. Знаете пътя очевидно. Много успехи! <_> Цитирай
Recommended Posts