Claypool Отговорено Юли 22, 2016 Отговорено Юли 22, 2016 Споко, не обръщай внимание. Важно е личното удовлетворение. Аз не съм майстор на спорта, но имам Gipson LP Studio. Удоволствието да се посвирва на подобна китара, която определено ми е над нивото, е нечовешко. Ако и разни световноизвестни китаристи да обясняват, че било тъжно някой неук да свири на хубава китара. Дори сега, както си поглеждам моята черна красавица в ъгъла, ми става хубаво. 4
Baby Thomas Отговорено Юли 23, 2016 Отговорено Юли 23, 2016 Life is too short to play shitty guitars! 4
Slide Отговорено Юли 25, 2016 Отговорено Юли 25, 2016 (Редактирано) Абе тоя форум кога ще еволюира? Питаш как се сменя крушка и започват да ти обясняват колко вата е най-добре, луни, лед-ове, снобари ти казват, че си балък, щото сам ще си я сменяш... Дано заключат по-бързо моята тема, че ще ме убедят да си купя Гибсън. Редактирано Юли 25, 2016 от Slide
KeepRollin Отговорено Юли 26, 2016 Автор Отговорено Юли 26, 2016 (Редактирано) Ще помоля да ми бъде заключена темата от някой с достатъчно права. Редактирано Юли 26, 2016 от KeepRollin 4
Recommended Posts