Crimson Публикувано Февруари 23, 2005 Share Публикувано Февруари 23, 2005 Има един модел(ех само един да беше ), който се нарича Warlock който просто като го видях направо ми взе дъха!Исках да попитам, ако някой е свирил на такова чудо дали иска да сподели какво е чувството ? Иначе главния ми въпрос е колко струва една такава китара?? (Нямам никакво да намерение да си купувам просто ми е интересно) П.П.Мерси предварително! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Февруари 23, 2005 Share Отговорено Февруари 23, 2005 Какво е чувството ще ти кажа другия месец като ги докарат и като взема яко да пробвам всичките :guitar: А цените зависят от модела (warlock е имено на формата). За повече инфо относно цените скивай тук. Другото е ясно - www.bcrich.com Mоже да хвърлиш едно око и на сайта на оригиналния дизайнер на формите на B.C.Rich Neal Moser www.nealmoser.com Има някои наистина убийствени китари (които естествено струват майка си и баща си :killyou: ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 23, 2005 Share Отговорено Февруари 23, 2005 Чувството е като на обикновена китара, само че по-ръбато. Нелоши китари са, но не очаквай кой знае какво от тях... Можеш да докаращ нещо като Morbid Angel саунд за сола, което кефи. Имат и нелош звук за ритъм. Но като цяло съотношението цена/качество не е в полза на клиента... От опит говоря. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Отговорено Февруари 23, 2005 Автор Share Отговорено Февруари 23, 2005 Оф да бе ама нали все пак си говорим за B.C.Rich! Абе аз си карам на моя Squier докато не се науча да свиря поне като хората няма и да мисля за други китари! И все пак е хубаво човек да помечтае Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vovcho Отговорено Февруари 23, 2005 Share Отговорено Февруари 23, 2005 Аз както би трябвало да знаеш. Съм свирил. Много яко. Особено, ако сега докато си начинаещ и хванеш, няма мое да спиш след това. Иначе си е като обикновенна китара. То няма нищо особено. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rotten Body Landslide Отговорено Февруари 23, 2005 Share Отговорено Февруари 23, 2005 дам и аз искам един KKV или един Beast ама са прекалено скъпички Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobalan Отговорено Февруари 23, 2005 Share Отговорено Февруари 23, 2005 Много удобна китара. Моята беше твърда долу (на магарето, т.е. без ръчка) и практически не се разстройва. Звука е масивен, но с по-малко атака отколкото Ибанец или ЕСП (особено активните). Сравнително верен гриф, но тялото е голямо и тежко, и ако си дребничък ще свириш трудно по концерти (аз лично съм 203см, така че ми беше супер удобна). Много лошо бодат рогата (питай жена ми, патила си е по погрешка). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Shagrath Отговорено Февруари 24, 2005 Share Отговорено Февруари 24, 2005 мииии аз лично им бях много навит ... ма първо са за да свириш прав само .. т.е. у вас заеби да седнеш на стола с това ръбато нещо и да ръчкаш ... ше си изръчкаш де що ребра имаш ... да не говорим че някои модели не са изчислени правилно като тегло и ако не държиш китарата , а я оставиш само на колана и грифа клюмва ... това принципно на басовете им де , ма и някои от китарите също ... а това е адски дразнещо поне за мен ... иначе аз все още много уважавам Ironbird модела с reversed глава ... иначе както казаха и останалите ... това си е обикновена китара с по-ексцентрична форма ... не казвам че са лоши де ... Jackson , ESP и B.C. Rich са ми трете любими марки китари (и басове) :guitar: ей на АXEто кат докара ще ходиш да му помагаш да ги пренася и ще разбереш кво е чувството Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Февруари 24, 2005 Share Отговорено Февруари 24, 2005 ей на АXEто кат докара ще ходиш да му помагаш да ги пренася и ще разбереш кво е чувството :green: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Февруари 24, 2005 Share Отговорено Февруари 24, 2005 (Редактирано) ... да не говорим че някои модели не са изчислени правилно като тегло и ако не държиш китарата , а я оставиш само на колана и грифа клюмва ... това принципно на басовете им де , ма и някои от китарите също ... Да не се Бъркаш със някой български модел Би Си РАйч? Аз съм със B.C. Rich Assassin Bronze Serie и направо не мога да си представя кво са профи сериите( моята е аматьорски модел) Сдве думи много съм доволен.Струва ми 217 Евро със калъф,колан,кабел и 3 перца B.C.Rich !!!! Hasta la victoria siempre!!! а седем струнния Уарлок направо мели!!! Редактирано Февруари 24, 2005 от jFog Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DaftFunk Отговорено Февруари 24, 2005 Share Отговорено Февруари 24, 2005 Xaxaxaxaxa олеле с това можеш спокойно да извадиш нечие око ... Не е най удобното форма за китара която съм виждал де Аз лично харесвам другият модел ...с който излиза Слаш по лайфове а имеТази определено кърти мивки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Shagrath Отговорено Февруари 24, 2005 Share Отговорено Февруари 24, 2005 Да не се Бъркаш със някой български модел Би Си РАйч? говорех предимно за басовете , щото съм свирил на Warlock бас 4 струнен и клюмва кат стой та гледай ... за 5 струнния няма и смисъл да споменавам ... китарите им явно са по-различни де ... ма пробвай някой бас и пак ще си говорим :green: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Февруари 24, 2005 Share Отговорено Февруари 24, 2005 имал съм БС Рич мокингбърд и още съжалявам че ми се наложи да го продам ще си купя пак Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Февруари 24, 2005 Share Отговорено Февруари 24, 2005 Да не се Бъркаш със някой български модел Би Си РАйч? говорех предимно за басовете , щото съм свирил на Warlock бас 4 струнен и клюмва кат стой та гледай ... за 5 струнния няма и смисъл да споменавам ... китарите им явно са по-различни де ... ма пробвай някой бас и пак ще си говорим :green: Еми бас не съм хващал , но го виждам не нормално..Поне моята е с много тежко тяло и не я виждам да клюмва дори и с гриф на бас. но щом казваш ... може и да е вярно беш ли ма'а му. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Февруари 26, 2005 Share Отговорено Февруари 26, 2005 ...а седем струнния Уарлок направо мели!!! Ей тоя Warlock и мен ме блазни, ама де да видим кога ще е .... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts