Fulelite Публикувано Май 19, 2016 Публикувано Май 19, 2016 Здравейте! На някой да му е попадал някоя акустична от марката? Харесват ми цените, а и изглеждат уникално! Мисля да си поръчвам тия дни/500/700 лева/, с удоволствие бих посетил музикален, но в околните градове не открих магазин с тези красавици ... ако някой ги е чувал на живо моля да сподели мнение Цитирай
DILETANT Отговорено Май 20, 2016 Отговорено Май 20, 2016 Здравей, Не си написал откъде си, но ако наблизо има магазин на Форте мюзик, то най-добре е да пробваш на място. 1 Цитирай
ciriljhonson Отговорено Май 20, 2016 Отговорено Май 20, 2016 (Редактирано) Удобен,тънък,махагонов гриф,масивна горна дъска, хубава електроника(fishman).Звук-доста различен и поне за мен сериозно конкуриращ се с широко разпространените брандове. Имам една и я ползвам усилено за работа и записи.Като цяло съм доволен. Задължително направи опит да чуеш/просвирш някоя на живо. Успех! Редактирано Май 20, 2016 от ciriljhonson Цитирай
Fulelite Отговорено Май 20, 2016 Автор Отговорено Май 20, 2016 От Димитровград съм, има магазин с китарите в Пловдив /клик /, но в самия магазин предлагали само евтините модели, другите били на склад...най-вероятно все пак ще обиколя по магазините в Пловдив/не знам колко са.../, може и да намеря някъде... Цитирай
therealbadmadafaka Отговорено Май 20, 2016 Отговорено Май 20, 2016 (Редактирано) Електрониката не е Fishman, a Shadow (поне беше на двата модела, които съм имал) - все тая като качество и клас според мен. Моите впечатления от изработката на двете, беше, че по-евтиния модел е по-добре изработен и с по-голямo внимание към детайла. Естествено, дървесината на по-скъпите е доста по-висок левъл и не, че по-скъпата не беше супер, просто след като си имал по-евтиния модел, имаш малко по-високо очакване към изработката на по-скъпия. Това всъщност съм го виждал и при други марки - все едно евтините се правят перфектно "за зарибявка" просто да те накарат да си купиш скъп модел мислейки, че той ще е мега-супер-дупер... А може и да си е мое заблуждение това наблюдение. Редактирано Май 20, 2016 от therealbadmadafaka 1 Цитирай
ciriljhonson Отговорено Май 20, 2016 Отговорено Май 20, 2016 "Електрониката не е Fishman, a Shadow" Тчоно така. 1 Цитирай
Fulelite Отговорено Май 20, 2016 Автор Отговорено Май 20, 2016 Благодаря ви, утре ще разгледам из магазините, дано да се върна с китара Цитирай
Fulelite Отговорено Май 22, 2016 Автор Отговорено Май 22, 2016 В първия магазин който посетих я намерих/LAG Tramontane T80DCE/, беше само една, чакаше ме . Наистина са уникални...На живо изглеждат още по-добре, а за звукът нямам думи... За да не отварям нова тема, ще си позволя да попитам тук- понеже до сега не съм си мазал грифовете с масла/препарати, лимоновото масло ли е най-популярно/подходящо/добро?! 1 Цитирай
therealbadmadafaka Отговорено Май 23, 2016 Отговорено Май 23, 2016 (Редактирано) Честито за китарата - много комплекти струни да и износиш! Можеш да мажеш смело с лимоново масло фретборда и предната част на главата, ако на този модел и тя е rosewood и е продължение на фретборда. Само попрочети как се прави точно нанасянето, да не предобриш нещата. Редактирано Май 23, 2016 от therealbadmadafaka Цитирай
Recommended Posts