Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Въпроса ми е прост - как се изпращат ЛС на базара сега? Повече няма такава опция при обява.

Отговорено

Аз забелязвам следното неудобство. Пример -

Получавам предложение за бартер, като в предложението не ми става ясно

1,2 или три неща или в каква конфигурация ми се предлагат. Нямам опция да пиша на предлагащия.

Той няма обяви и не виждам начин да му пиша ЛС.

Написах в моята обява, да ми пише на лс. Вероятно не е влизал пак.

Ако кажем приема бартера, примерно съм навит за 2 от нещата му, а пък той си мисли, че ми предлага всяко по-отделно.

После влизаме в обяснителен режим, че примерно съм приел предложението само с цел да може да си пишем и да се доизясним.

Отговорено

Да, знам за това, в момента работя върху нова версия и там няма да го има това. Бартерите ще са в текстов режим. За момента може да му откажеш бартера и ще ти предложи да споделиш причина и там можеш да му напишеш.

• 9 months later...
Отговорено

ПОЧИНЯВАЙТЕ ЛС в базара бе!

загубих три купувача, защото те пиша не по въпросната обява, а по другата и като заминава обява - евала, няма да намериш събеседника повече!

Отговорено

Вероятно става въпрос за това, че след изтичане или приключване на обявата, цялата кореспонденция отива по дяволите

или с други думи, няма history. Продавача или купувача може с едно  delеte да прати всичко в коша. Това не помага много в разрешаване на казуси или намиране на информация(телефон, имена, технически параметри) след време.

Отговорено

да, или като един измамва например - унищтожава обявата и край, няма да го намериш после.

Отговорено

там има две опции - спри обява и изтрий, и винаги забравям каква от двете опции прави това

• 2 years later...
Отговорено

Здравейте.

Няма да пускам нова тема. Интересува ме дали в платформата базар има предоставена възможност за ограничаване на достъпа на определени потребители до съдържание. Един вид блокиране. Примерно някой си позволява да ти пише глупости на ЛС и искаш въпросният повече да не те занимава със скромната си особа. Как става?