Jim-ph Публикувано Април 23, 2016 Публикувано Април 23, 2016 Въпроса ми е прост - как се изпращат ЛС на базара сега? Повече няма такава опция при обява. Цитирай
musicman Отговорено Април 24, 2016 Отговорено Април 24, 2016 Как така няма? ЛС се пращат при регистрирана сделка, другото са въпроси по обявата. Ти какво искаш да направиш? Цитирай
TONY Отговорено Април 24, 2016 Отговорено Април 24, 2016 Аз забелязвам следното неудобство. Пример - Получавам предложение за бартер, като в предложението не ми става ясно 1,2 или три неща или в каква конфигурация ми се предлагат. Нямам опция да пиша на предлагащия. Той няма обяви и не виждам начин да му пиша ЛС. Написах в моята обява, да ми пише на лс. Вероятно не е влизал пак. Ако кажем приема бартера, примерно съм навит за 2 от нещата му, а пък той си мисли, че ми предлага всяко по-отделно. После влизаме в обяснителен режим, че примерно съм приел предложението само с цел да може да си пишем и да се доизясним. Цитирай
musicman Отговорено Април 24, 2016 Отговорено Април 24, 2016 Да, знам за това, в момента работя върху нова версия и там няма да го има това. Бартерите ще са в текстов режим. За момента може да му откажеш бартера и ще ти предложи да споделиш причина и там можеш да му напишеш. Цитирай
Jim-ph Отговорено Януари 29, 2017 Автор Отговорено Януари 29, 2017 ПОЧИНЯВАЙТЕ ЛС в базара бе! загубих три купувача, защото те пиша не по въпросната обява, а по другата и като заминава обява - евала, няма да намериш събеседника повече! Цитирай
musicman Отговорено Януари 29, 2017 Отговорено Януари 29, 2017 Не те разбирам. Какъв точно е проблемът? Цитирай
ciriljhonson Отговорено Януари 29, 2017 Отговорено Януари 29, 2017 Вероятно става въпрос за това, че след изтичане или приключване на обявата, цялата кореспонденция отива по дяволите или с други думи, няма history. Продавача или купувача може с едно delеte да прати всичко в коша. Това не помага много в разрешаване на казуси или намиране на информация(телефон, имена, технически параметри) след време. Цитирай
Jim-ph Отговорено Януари 29, 2017 Автор Отговорено Януари 29, 2017 да, или като един измамва например - унищтожава обявата и край, няма да го намериш после. Цитирай
musicman Отговорено Януари 29, 2017 Отговорено Януари 29, 2017 Да, за съжаление този скропт така работи. В момента работя над нов, който ще прави кквото му кажа. Цитирай
Jim-ph Отговорено Януари 29, 2017 Автор Отговорено Януари 29, 2017 там има две опции - спри обява и изтрий, и винаги забравям каква от двете опции прави това Цитирай
kulov Отговорено Ноември 12, 2019 Отговорено Ноември 12, 2019 Здравейте. Няма да пускам нова тема. Интересува ме дали в платформата базар има предоставена възможност за ограничаване на достъпа на определени потребители до съдържание. Един вид блокиране. Примерно някой си позволява да ти пише глупости на ЛС и искаш въпросният повече да не те занимава със скромната си особа. Как става? Цитирай
musicman Отговорено Ноември 12, 2019 Отговорено Ноември 12, 2019 Ето така: http://bazar.muzikant.org/content_pages,news.html Цитирай
Recommended Posts