Jordan_J Публикувано Март 9, 2016 Публикувано Март 9, 2016 Тук всеки може да се похвали, със софтуер, който е ЗАКУПИЛ или придобил легално напоследък (от промоции или като подарък от производител или дилър/дистрибутор). За всички (предполагам) ще е полезна подобна информация. 1 Цитирай
Jordan_J Отговорено Март 9, 2016 Автор Отговорено Март 9, 2016 (Редактирано) Наскоро получих като подарък от сайт, за който не си спомням, два плъгина на Eventide: Eventide UltraReverb и Eventide UltraChannel Казвайте, моля, ако някъде в момента има текуща промоция, за да могат повече съфорумци да се възползват своевременно. Благодаря предварително от името на всички, които биха били заинтересовани! Редактирано Март 9, 2016 от visiondann 5 Цитирай
musicman Отговорено Март 10, 2016 Отговорено Март 10, 2016 Поздравления за темата, от много отдавна искам да направя такава но ме е страх, че ще се напълни със торент герои. Да видим как ще тръгне. 1 Цитирай
jabs Отговорено Март 15, 2016 Отговорено Март 15, 2016 Момчета, за мен най-голямото попадение след откриването на топлата вода и колелото Софта се казва Duet Display. Модула за Мак и PC е безплатен, за Ipad е 9,99 Евро. Разширява екрана, и което е най-важното, поне за Кюбейз приема новия екран с тъчскрийн функция и примерно можеш да си закараш на Ipad-а напълно функционален миксер ! Връзва се с кабел (USB) което значи нулева латенция, приема и ретина дисплеите 5 Цитирай
musicman Отговорено Март 15, 2016 Отговорено Март 15, 2016 ^ Споделям!!! Обаче малко ми лагва на мен. Да не съм пак офтопик, да се похваля и аз. Voice Jam Studio: Voice Rack FX: 2 Цитирай
Jordan_J Отговорено Март 16, 2016 Автор Отговорено Март 16, 2016 Честито, пичове! Ей това беше на прИмоция преди две седмица-две и нямаше как ... 3 Цитирай
doc Отговорено Март 16, 2016 Отговорено Март 16, 2016 Pure Synth® Platinum for UVI Workstation Много гъвкав и комплексен синт/ромплер и много добър звук. Взех на промоция на black friday и съм много доволен. Същото мога да кажа и за Neo Soul Keys също за Uvi. 2 Цитирай
synchu Отговорено Март 16, 2016 Отговорено Март 16, 2016 Много, много добър компресор (или по-скоро 3 варианта Mk1, Mk2, Mk3), който може да се каже е на постоянна промоция с цена от 24 евро за момента. Силно препоръчвам. MJUC - variable-tube* compressor http://www.klanghelm.com/MJUC.php 4 Цитирай
Telerig Отговорено Март 16, 2016 Отговорено Март 16, 2016 Ауу това с дует дисплея кефи много - ще го тествам че този кюбейс ме побърква, не мога да си изкарам миксера на отделен дисплей...а иначе съм фен на всичко на Клангхелм! 1 Цитирай
jabs Отговорено Март 16, 2016 Отговорено Март 16, 2016 (Редактирано) ^При мен няма никаква латенция. Оказва се че вече има и нормални USB тъчскрийн монитори 13 и 15 инча. Проучвам темата Редактирано Март 16, 2016 от jabs Цитирай
enuffZnuff Отговорено Март 17, 2016 Отговорено Март 17, 2016 (Редактирано) Тази функция, която изпълнява Duet display , доколкото разбрах от видео демонстрациите в нета е приложима ако използваш програма, която не предлага софтуерен контролер. Аз използвам Logic и към него има такъв, а разтягането на DAW екрана на два монитора е безпроблемно от настройките на видео картата на Мак . Редактирано Март 17, 2016 от enuffZnuff 1 Цитирай
musicman Отговорено Март 17, 2016 Отговорено Март 17, 2016 ^ Ако имаш 2 монитора не ти трябва. Макар,че това ще дойде като трети и пак си е далавера например да покажеш контролния панел на звуковата ти карта. Аз така го ползвам с Лоджик. Далаверата на това приложение, е че може да мърдаш фейдърите директно от айпада. Което за други програми, си е доста полезно. 1 Цитирай
musicman Отговорено Юни 26, 2016 Отговорено Юни 26, 2016 Хванах лятното намаление в UA. Отдавна го дебна. 5 Цитирай
Jordan_J Отговорено Юни 26, 2016 Автор Отговорено Юни 26, 2016 ^Супер! Аз ползвам Уейв-ските аналози на същите Много яко! 1 Цитирай
Telerig Отговорено Юни 26, 2016 Отговорено Юни 26, 2016 Хехех и аз го грабнах веднага - няма мърдане дебна го от предното намаление. Грабнах и сребърния маршал и до там с парите. 1 Цитирай
Recommended Posts