Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Получава ми се голямо закъснение като пусна някой ефект. От порядъка на 2-3 секунди. Приятели с по-слаби машини ми казаха че нямат подобен проблем. ПС-то ми е: AMD Duron 1000, 256 SD RAM, Creative Ensoniq.

Отговорено

Не се хаби с тоя псевдо софт. Аз вчера го подкарах за пробва, просто защото отдавна не бях го пускал и исках да сравня между Гитар Риг/Амплитюб и това. ПЪЛНА СКРЪБ Е!!!

Свали си ASIO FX Processor 1.2, Guitar Rig 1.2, Amplitube 1.3 & ASIO4ALL 1.8. На твоята машина мисля, че ще върви. Ако не ще загубиш 40МВ даунлоуд...

Отговорено

Абе, FX Box'a вади доста готин звук, само да успееш да го настроиш правилно,

Иначе за предпочитане си е да си караш на нещо свястно, а не FX Box'a

Свали си ASIO FX Processor 1.2, Guitar Rig 1.2, Amplitube 1.3 & ASIO4ALL 1.8. На твоята машина мисля, че ще върви. Ако не ще загубиш 40МВ даунлоуд...

^^^^^

Примерно :cheers:

Отговорено

Може! Аз лично вчера си играх и въпреки всичките ми усилия звука си остана изпърдян. Не го сравнявам с all tube amp за 4000$, а с гореизброените също така софтуерни и също толкова безплатни алтернативи :cheers:

Отговорено

Ако времето което съм прекарал в настройване на ФХ-Бокс'а го бях прекарал във свирене с 'гореизброените алтернативи' щях да съм доста по-добър китарист :unsure:

Иначе, действително, ако ще караш на софтуерни ефекти, захвърляй ФХ-Бокса и мини на нещо що-годе нормално поне :D

Другия вариант - ако имаш пари, вземаш си свестни аналогови ефекти, тва според мен е най-добрата алтернатива, стига да има $$$ де :cheers:

Отговорено

Няколко пъти пробвах FX Box и резултата ми е почти идентичен=> Noise=yes, sound=no :cheers:

Други наблюдения нямам за сега. В някой по-слънчев ден :cheers: може би...

• 2 years later...
Отговорено

Провери си в аудио настройките латентноста(buffer latency) на катата,вероятно проблемът ти идва от там.Иначе GitarRig хич не е лоша за свирене в къщи :punk_guitar:

Отговорено
Провери си в аудио настройките латентноста(buffer latency) на катата,вероятно проблемът ти идва от там.Иначе GitarRig хич не е лоша за свирене в къщи :)

Ехоооо....пак проблеми със зрението май? Хайде да ти дам една много лесна задачка - потърси някъде из темата следното: Feb 21 2005 . Когато го откриеш, пиши пак тука, само гледай да не е отново след 3 години, че някои от нас може и да не са живи дотогава... :metalist: