proxy Публикувано Февруари 20, 2005 Публикувано Февруари 20, 2005 Получава ми се голямо закъснение като пусна някой ефект. От порядъка на 2-3 секунди. Приятели с по-слаби машини ми казаха че нямат подобен проблем. ПС-то ми е: AMD Duron 1000, 256 SD RAM, Creative Ensoniq. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 20, 2005 Отговорено Февруари 20, 2005 Не се хаби с тоя псевдо софт. Аз вчера го подкарах за пробва, просто защото отдавна не бях го пускал и исках да сравня между Гитар Риг/Амплитюб и това. ПЪЛНА СКРЪБ Е!!! Свали си ASIO FX Processor 1.2, Guitar Rig 1.2, Amplitube 1.3 & ASIO4ALL 1.8. На твоята машина мисля, че ще върви. Ако не ще загубиш 40МВ даунлоуд... Цитирай
Guest Отговорено Февруари 20, 2005 Отговорено Февруари 20, 2005 Абе, FX Box'a вади доста готин звук, само да успееш да го настроиш правилно, Иначе за предпочитане си е да си караш на нещо свястно, а не FX Box'a Свали си ASIO FX Processor 1.2, Guitar Rig 1.2, Amplitube 1.3 & ASIO4ALL 1.8. На твоята машина мисля, че ще върви. Ако не ще загубиш 40МВ даунлоуд... ^^^^^ Примерно Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 20, 2005 Отговорено Февруари 20, 2005 Може! Аз лично вчера си играх и въпреки всичките ми усилия звука си остана изпърдян. Не го сравнявам с all tube amp за 4000$, а с гореизброените също така софтуерни и също толкова безплатни алтернативи Цитирай
Guest Отговорено Февруари 20, 2005 Отговорено Февруари 20, 2005 Ако времето което съм прекарал в настройване на ФХ-Бокс'а го бях прекарал във свирене с 'гореизброените алтернативи' щях да съм доста по-добър китарист Иначе, действително, ако ще караш на софтуерни ефекти, захвърляй ФХ-Бокса и мини на нещо що-годе нормално поне Другия вариант - ако имаш пари, вземаш си свестни аналогови ефекти, тва според мен е най-добрата алтернатива, стига да има $$$ де Цитирай
Joys Отговорено Февруари 21, 2005 Отговорено Февруари 21, 2005 Няколко пъти пробвах FX Box и резултата ми е почти идентичен=> Noise=yes, sound=no Други наблюдения нямам за сега. В някой по-слънчев ден може би... Цитирай
ciriljhonson Отговорено Февруари 16, 2008 Отговорено Февруари 16, 2008 Провери си в аудио настройките латентноста(buffer latency) на катата,вероятно проблемът ти идва от там.Иначе GitarRig хич не е лоша за свирене в къщи Цитирай
yamaha Отговорено Февруари 16, 2008 Отговорено Февруари 16, 2008 Провери си в аудио настройките латентноста(buffer latency) на катата,вероятно проблемът ти идва от там.Иначе GitarRig хич не е лоша за свирене в къщи Ехоооо....пак проблеми със зрението май? Хайде да ти дам една много лесна задачка - потърси някъде из темата следното: Feb 21 2005 . Когато го откриеш, пиши пак тука, само гледай да не е отново след 3 години, че някои от нас може и да не са живи дотогава... Цитирай
Recommended Posts