djbvlgari Публикувано Декември 15, 2006 Share Публикувано Декември 15, 2006 Здравейте, колеги Имам следното питане. Искам да си взема миди клавиатурата MK-461C USB + доп. контролер , 61 клавиша; 10 прогр. бутона, вграден контролер, дисплей, USB и все пак да ми кажете нали няма да има проблем при свирене в хоста ми е Fruity loops 6.04 и VST плугините? Ако знаете някоя подобна или по добра, казвайте. Имам SB Live 5.1 карта с ASIO4АLL драйвери. Мерси предварително Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Декември 15, 2006 Share Отговорено Декември 15, 2006 Във Фрутилуупс не съм я пробвал, същата тази, но със Самплитюд поне няма проблем. Не би следвало да има проблем и във Фрути - клавиатурката си е стандартен МИДИ контролер. Хич не е върха на сладоледа, но пък върши работа. M-Audio Axiom, например е значително по-добра, но и цената е по-висока. Ще се опитам утре да пробвам и да пиша, ако някой не ме изпревари разбира се Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
djbvlgari Отговорено Декември 15, 2006 Автор Share Отговорено Декември 15, 2006 Мерси, synchu за помощта, ще чакам да кажеш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Декември 15, 2006 Share Отговорено Декември 15, 2006 какво ще свириш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
djbvlgari Отговорено Декември 15, 2006 Автор Share Отговорено Декември 15, 2006 (Редактирано) По принцип за забавление, композиране на различни по модерни стилове, няма да свиря по ресторанти и т.н. Искам да използвам софтуера който имам, че имам синт, но доста стар и няма миди аут, а компютъра дава големи възможности с клавиатурата. Редактирано Декември 15, 2006 от djbvlgari Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LOE Отговорено Декември 15, 2006 Share Отговорено Декември 15, 2006 аз имам такава, но 4 октави, ползвам я в кубейс и разни други стенд алоун приложения - нямам проблеми единствения проблем е малко странните криви за велосити - може би ще трябва да ги настроиш ако искаш да получиш приличен респонс от клавишите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Декември 15, 2006 Share Отговорено Декември 15, 2006 И аз имам същата. Ползвам я с Кюбейс и няма никакви грижи - върви си супер! Поне за мен като клавирен ламер е супер! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zanev 70 Отговорено Декември 16, 2006 Share Отговорено Декември 16, 2006 А някакви отзиви за миди клавиатурата на Беринджър . Според рекламите би трябвало да е на нивото на евтините М-Аудио само дето е с 100 долара по малко . Ако някой е работил с такава ще съм любопитен да чуя отзиви . Най вече ме интересува дали е функционираща динамиката и как е пич контрола . Пък и не напоследно място какво е усещането от клавишите - имам предвид дали са като на клавиатура тип скъпа или тип дърво самосвирка . Предварително благодаря ... Цеко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Декември 16, 2006 Share Отговорено Декември 16, 2006 Ево МК461Ц бачка с Фрутито, както се и очакваше де. Да го потвърдя все таки. Берингер не знам как е, но МАудио Аксиом на мен специално ми харесва много Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Декември 16, 2006 Share Отговорено Декември 16, 2006 И аз имам М-Аудио (7 октави) - УСБ. Никакви проблеми, и понеже компа е доста мощен - никаква латенция (поне незабележима) дори и с най-тежки ВСТ плъгове, като Синтоджи Айвъри Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts