ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 18, 2005 Отговорено Февруари 18, 2005 Мисля, че Baby Thomas има предвид, че се правят всякакви модификации и позицията на превключвателя невинаги е достатъчно показателна - може да е на бридж позиция, а да работи neck пикъпа. http://www.guitarnuts.com - там има всякакви такива хави. Цитирай
AXE Отговорено Февруари 18, 2005 Автор Отговорено Февруари 18, 2005 Аааа. Еми аз по горе точно това имах предвид :idea: Но според мен е малко вероятно. Цитирай
The_Boss Отговорено Февруари 18, 2005 Отговорено Февруари 18, 2005 И на мене не ми се вярва. Все пак Хетфийлд доста време е свирил на заводски Gibson-и и Epiphone-и преди да има договор с ESP. Аз ако 10 години съм си свирил с нормален превключвател няма да кажа на ESP да ми го обърнат на новите китари. Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 18, 2005 Отговорено Февруари 18, 2005 Дам. Туй беше в сферата на възможното, но малко вероятното и леко залюханото встрани. 'ба ли го Джеймса - с квот ще да свири. :green: И все пак е странно... :think: Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 18, 2005 Отговорено Февруари 18, 2005 Просто се избъзиках, АХЕ! Цитирай
synchu Отговорено Февруари 19, 2005 Отговорено Февруари 19, 2005 Таз тема (по-точно писанията по нея) ме фърли у шаш и потрес Вижте пак Edge какво е написал ....относно rhytm/treble Цитирай
AXE Отговорено Февруари 19, 2005 Автор Отговорено Февруари 19, 2005 Гледахме го, ама не се бъркаме. Цитирай
Recommended Posts