Newcastle United Публикувано Юли 15, 2015 Share Публикувано Юли 15, 2015 Здравейте колеги Въпросът ми е : имат ли официялен вносител за BG ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
monynikolov Отговорено Юли 15, 2015 Share Отговорено Юли 15, 2015 Нямат, или поне аз не знам да имат,но можеш да си поръчаш от Томан през Динакорд България. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bay Emo Отговорено Юли 18, 2015 Share Отговорено Юли 18, 2015 Здравей, провери при Visi Arts, там видях Spector ReBop 5 DLX FM BC Black Cherry. Късмет! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yordaniy Отговорено Юли 19, 2015 Share Отговорено Юли 19, 2015 http://www.spectorbass.com/Distributors Няма официален восител за България, но има няколко за Европа, включая читави online-магазини. Гледам обаче, че доста са поскъпнали - преди 3 години моят ReBop струваше 1200 евра в Томан; сега същият е 1480 евра... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Newcastle United Отговорено Юли 20, 2015 Автор Share Отговорено Юли 20, 2015 Мерси за инфото Че има читави онлайн магазини, има, ама проблемът е, че басът който искам ми е доста скъп за кешово плащане, затова ме интересуваше евентуален лизинг от вносител . Ето това е животинчето http://www.thomann.de/gb/spector_alex_webster_euro_lx5.htm Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Юли 21, 2015 Share Отговорено Юли 21, 2015 Имаш вариант плащане с кредитна карта и изплащане на задължението по нея след това. Предполагам, че оскъпяването ще е малко по-високо при този вариант, но пък имаш опцията за безлихвено погасяване до 45 дни. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emosms Отговорено Юли 22, 2015 Share Отговорено Юли 22, 2015 Аз си мислех, че това е марка на един бг майстор, от Асеновград. Поне един приятел имаше такава соло китара, правена, но може да е била реплика . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MrNikoi Отговорено Септември 8, 2015 Share Отговорено Септември 8, 2015 По принцип Винаги, колкото повече струва, толкова е по добър баса. Винаги е така Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yves Отговорено Септември 8, 2015 Share Отговорено Септември 8, 2015 Само че както и с всички други стоки разликата в цената не е пропорционална на разликата в качеството. Т.е. бас 10 пъти по-скъп не е непременно 10 пъти по-добър...каквото и да значи "добър" за един или друг човек.Затова е важно всеки да намери удачния за себе си (нуждите и възможностите си) компромис. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Newcastle United Отговорено Септември 8, 2015 Автор Share Отговорено Септември 8, 2015 Иво, това на което си ме виждал да свиря, си ми е най-удобният бас, който съм хващал и поради това си го обичам адски много. Просто в къщи си нямам единствено 5-ца (имах, но я продадох преди години) и затова ми се искаше да се поглезя (а този бас си заслужава определено) ! Не, че не съм съгласен с мнението ти относно цена-качество, но този бас е звяр ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts