МартинСавов Публикувано Юни 16, 2015 Публикувано Юни 16, 2015 Здравейте хора имам няколко въпроса понеже съм пълен аматьор преди време когато бях с windows xp и друг компютър ми тръгваха vst-та като Waves и Izotope в Adobe Audition 3 но сега не ми тръгват никъде в никоя програма нито в Cubase нито в Adobe поне тях ползвам дори в Sony Vegas не тръгват а там попринцип всичките тръгват или поне ги отчита някой може ли да ми каже накакво може да се дължи това или как да се оправи или е до самия комп благодаря ви предварително Peace \\// Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юни 16, 2015 Отговорено Юни 16, 2015 (Редактирано) Дължи се на липсата на препинателни знаци. Ако си на нова машина с 64 битова операционна система а ползваш 32 битови програми може да има такъв ефект. Редактирано Юни 16, 2015 от Dilian Nedev 1 Цитирай
МартинСавов Отговорено Юни 16, 2015 Автор Отговорено Юни 16, 2015 не приятел компа ми е стар 32-ка инсталира ги но не ги отчита възможно ли е да е от това че имам само C или от това че е слаб или нещо от самата директория а препинателните знаци не съм ги учил лош ученик Цитирай
presly Отговорено Юни 19, 2015 Отговорено Юни 19, 2015 а да си се сетил да кажеш на програмата с която работиш къде са вст-тата? (просто за пример - колко е гадно, без препинателни знаци) Цитирай
МартинСавов Отговорено Юни 19, 2015 Автор Отговорено Юни 19, 2015 (Редактирано) Да дори направих отделна папка но не ги отчита ... завъртя ги в графата с vst-та но не става като ги маркирам не ги показва при ефектите ... съжалявам немога да използвам препинателни знаци P.S. Българин съм просто правех музика вместо да ходя на училище Редактирано Юни 19, 2015 от МартинСавов Цитирай
Recommended Posts