monynikolov Публикувано Май 25, 2015 Публикувано Май 25, 2015 Е, днес успях да завърша новото си авторско парче "Сама". Благодаря на моя приятел Николай Ганчев,който записа акустичната и електрическата китара. Надявам се,че с песента ще успея да ви създам положителни емоции. 3 Цитирай
Telerig Отговорено Май 26, 2015 Отговорено Май 26, 2015 Хубава, позитивна мелодия - харесаха ми партията на акустичната китара и вокала. Иначе ми се струва, че няма нужда като че ли от толкова чинели на всеки бар, леко изнервящо е, а и няма нужда според мен, също така мисля, че парчето има нужда от разлика в куплет и припев чисто като аранжировка - хубаво е на припева да се отвори повечко някак си иначе сега е равно от началото до края. Справяш се доста добре като цяло - продължавай с работата идват постепенно и резултатите. 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 26, 2015 Отговорено Май 26, 2015 Telerig е доста прав (според мен). Барабаните определено трябва да се пренаправят. 1 Цитирай
monynikolov Отговорено Май 26, 2015 Автор Отговорено Май 26, 2015 Прав си за "постоянния" чинел, не зная защо го написах така,но не е удачен и "накъртва". Радвам се,че виждаш развитие!!! Благодаря за позитивния пост!!! 1 Цитирай
Telerig Отговорено Май 26, 2015 Отговорено Май 26, 2015 Имам много забележки и по звука - както и по акустиката на стаята ти. Но нещата започват от аранжимента винаги - всичко е последствие - тази песен е много по-добре от предишната - личи си че много си се занимавал, но все пак бързайки човек пропуска дребните и важни неща - затова пак ще те върна да се вгледаш в структурата на парчето си и тогава да коментираме каквото и да е друго. Винаги личи когато човек е искрен в това което прави - просто върви напред за разлика от тези, които не са. Поздрави! Цитирай
monynikolov Отговорено Май 27, 2015 Автор Отговорено Май 27, 2015 Ще го огледам като структура и ще променя барабаните на припева,за да го отлича от куплета. За акустиката също е така - записвам в спалнята,нямам помещение, което да обособя и да третирам акустично.Разбира се,ще продължавам да дерзая напред...Като Кубрат Пулев :-) Поздрави!!! Цитирай
paulinap Отговорено Юни 27, 2015 Отговорено Юни 27, 2015 Много хубаво и приятно парче. Но миксът и мастерът се нуждаят от сериозно преправяне, не знам кой го е правил. Иначе е много семпло проектче Цитирай
Recommended Posts