Jump to content
Българският форум за музиканти

Нова Авторска Песен - "Сама"


Recommended Posts

Е, днес успях да завърша новото си авторско парче "Сама". Благодаря на моя приятел Николай Ганчев,който записа акустичната и електрическата китара. Надявам се,че с песента ще успея да ви създам положителни емоции. :music:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубава, позитивна мелодия - харесаха ми партията на акустичната китара и вокала. :) Иначе ми се струва, че няма нужда като че ли от толкова чинели на всеки бар, леко изнервящо е, а и няма нужда според мен, също така мисля, че парчето има нужда от разлика в куплет и припев чисто като аранжировка - хубаво е на припева да се отвори повечко някак си иначе сега е равно от началото до края. Справяш се доста добре като цяло - продължавай с работата идват постепенно и резултатите. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прав си за "постоянния" чинел, не зная защо го написах така,но не е удачен и "накъртва". Радвам се,че виждаш развитие!!! Благодаря за позитивния пост!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам много забележки и по звука - както и по акустиката на стаята ти. :) Но нещата започват от аранжимента винаги - всичко е последствие - тази песен е много по-добре от предишната - личи си че много си се занимавал, но все пак бързайки човек пропуска дребните и важни неща - затова пак ще те върна да се вгледаш в структурата на парчето си и тогава да коментираме каквото и да е друго. Винаги личи когато човек е искрен в това което прави - просто върви напред за разлика от тези, които не са. Поздрави! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще го огледам като структура и ще променя барабаните на припева,за да го отлича от куплета. За акустиката също е така - записвам в спалнята,нямам помещение, което да обособя и да третирам акустично.Разбира се,ще продължавам да дерзая напред...Като Кубрат Пулев :-)

Поздрави!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

 

Много хубаво и приятно парче. Но миксът и мастерът се нуждаят от сериозно преправяне, не знам кой го е правил. Иначе е много семпло проектче :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.