Jump to content
Българският форум за музиканти

paulinap

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара, пиано

Contact Methods

  • Website URL
    http://---
  • Yahoo
    peterraynov@yahoo.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    България
  • Interests
    Пеене, тон режисура, композиране.

paulinap's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Много хубаво и приятно парче. Но миксът и мастерът се нуждаят от сериозно преправяне, не знам кой го е правил. Иначе е много семпло проектче
  2. Няма как от една песен да премахнех само вокали и даден инструмент (в твоя случай китара), за да можеш да си го пускаш и да свириш и пееш. По-скоро трябва да си направиш аранжимент - инструментал, който не включва китара и записи на гласове. Смисъл.. слагаш барабани, бас, синтезатори и там каквото ти трябва и го записваш в един wave формат за най-добро качество и пускаш с някой (който и да е) player и си свириш и пееш отгоре. Ако имаш въпроси пиши на ЛС
  3. Аз пея от около 2 години някъде. От скоро започнах да се изявявам. Първия път свирих с група, бяхме поканени на откриване, после за закриване на учебната година. Преди това си бях правил самостоятелни концертчета с приятели и роднини. От много, много скоро вече започнах по-професионално да обръщам внимание на нещата ... относно изявите, талантът /пеене и свирене на китара/. Тази седмица ще има голям концерт по случай изборите в едно градче, близо до моето и като самостоятелен изпълнител съм поканен да поздравя с една или две песни. Всичко е наред, озвучаване, свирене и пеене, инструментали /нали да компенсират останалите инструменти/. И тъй като до сега никога не съм бил пред близо 500 човека в читалище, на официална сцена, читалищна, и ми е много притеснено за сценичното ми поведение. Аз ти давам мой собствен съвет, ти реши дали ще го приемеш: Пей от душа, от сърце, за радост и кеф, с таланта, който имаш. Упражнявай си се постоянно, не прекалявай. На сцена не пей вдървено и да мислиш КОЙ ТОН КАК ЩЕ ХВАНЕШ, а мисли КАК ДА ИЗПЕЕШ ПЕСЕНТА С ЧУВСТВО!!! Това е основното. Подбирай по-прочути песни. Пееш ли за кеф и от душа, забавляваш ли се ... стига да имаш и малък талант, нямаш проблеми - публиката няма как да не те хареса. С две думи: "Прави ШОУ!" ))
  4. Не съм сигурен, но мисля, че има и друг начин: Запушваш едното си ухо или и двете и започваш съответно да пееш или да говориш и чуваш истинското звучене. При мен помага.
  5. Аз пък мога да ти кажа, че повечето бактерии образуват спори, когато биват застрашени и дори варенето не винаги помага за отстраняването на бактериите на тази болест. Но трябва да знаеш, че трудно може да има заразено яйце с тази бактерия ако кокошката, която го е снесла, не е хранена с химични боклуци /смески и други подобни/, купени от магазина, а с истински хранителни продукти. Когато яйцето се изпие на същия ден, в който е снесено, вероятността да се заразиш е по-малка ... а за гласовете на певците трябва точно такова прясно и ново-снесено яйце от домашна кокошка, лишена от "химия", а не купешко, което кой знае от каква "кокошка-робот" е снесено. Иначе да, наистина това с яйцето крие голям риск, както каза Felth ... ни пък никой не е казал, че постоянно трябва да пиеш яйца, просто преди концерт! )
  6. Хм... няколко пъти препрочитам тази тема... аз съм китарист в млада музикална група, поп-рок стил, от Ботевград, но преди да се излагам и да търся човека, който предлага сцена, искам да разбера дали все още важи това?
  7. Много, но най-вече Том Каулиц.
  8. Извинявай много, но годините не са от значение. Важно е дали имаш усет за писане на текстове. В чат ли си? Сега с мо'йта група сме все още двама на по 13 години и един на 16 години. И какво... аз съм на 13 и пиша текстове. Ама това, че съм толкова малък не означава, че не мога да пиша и, че нямам творчество, нали?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.