kolio_k Публикувано Ноември 19, 2006 Share Публикувано Ноември 19, 2006 Преди около 2 месеца записах китарите на няколко трака от албума на групата и направихме 2-3 гига.Надявам се музиката да ви хареса Фънки поп фънки баладка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fLiSk Отговорено Ноември 19, 2006 Share Отговорено Ноември 19, 2006 Мноу яко Момичето на вокалите е направо лудница Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zanev 70 Отговорено Ноември 19, 2006 Share Отговорено Ноември 19, 2006 Браво приятелю . Много добре звучат нещата . Направо америкъндъ . I like it so much . Само ме светни - понеже явно съм невежа - коя е групата и кой свири в нея освен твоя милост . Цеко .. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
martist Отговорено Ноември 19, 2006 Share Отговорено Ноември 19, 2006 Брао!!!Първото парче ме смаза направо.Лудница.Страхотни са песните! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Ноември 19, 2006 Автор Share Отговорено Ноември 19, 2006 Много благодаря на всички за отделеното време и за хубавите ви думи. @Занев 70.Не си невежа друже,няма откъде да знаеш.Групата се нарича Фънки Брадърхууд и си пада доста сборна формация в смисъл че се събира за да записва албуми и за концерти и с нея са свързани сигурно около 15тина музиканти(не ги познавам всички ) А иначе певците наистина са американци и затова звучи доста хамерикански предполагам ,пък и музиката е доста типична Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Ноември 19, 2006 Share Отговорено Ноември 19, 2006 Баладката е супер! Keep it up! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Telerig Отговорено Ноември 19, 2006 Share Отговорено Ноември 19, 2006 Коле, на някои лодки има едно устройство за управление от зад казва се "руля"....вий там сте се настанили на руля и управлявате брато! :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Telerig Отговорено Ноември 19, 2006 Share Отговорено Ноември 19, 2006 ...ааа мeжду другото баладката много ми напомня една любима моя песен от албума на Tower of Power '93 - Please Come Back ...но това са подробности, те са затова големите да си сверяваме часовниците, както и аз следя твоите неща с удоволствие да понауча нещо. :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
f1_sound Отговорено Ноември 20, 2006 Share Отговорено Ноември 20, 2006 Браво Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Ноември 20, 2006 Автор Share Отговорено Ноември 20, 2006 ...ааа мeжду другото баладката много ми напомня една любима моя песен от албума на Tower of Power '93 - Please Come Back ...но това са подробности, те са затова големите да си сверяваме часовниците, както и аз следя твоите неща с удоволствие да понауча нещо. :hello: Много голям мерсаж,радвам се че ти(Ви) харесваа. Шефа и основателя на групата(а патчето е негово) е много голям фен на Тауър,даже подържа контакт с някои от тях,така че като нищо може без да се усети да е Взаимствал нещичко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PinTip Отговорено Ноември 20, 2006 Share Отговорено Ноември 20, 2006 Луда лудница... вокалката 100% е черна! Не, 1000%!!! Супер запис, много качествено. Наистина ли е в Америка правен. Как ще ги стигнем хАмериканците да му се не види!? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Ноември 20, 2006 Share Отговорено Ноември 20, 2006 Браво! Парчето е много гот! Но имам въпрос ... Как е правен инструментала, понеже почти мога да се обзаложа че инструментите не са живи А като слушам барабаните ... и те са синтетични май ... Всичко си звучи супер яко, но все пак - синтетично, дори китарата. Затова си мисля, че това е стил от някой хай-клас синтезатор ?! А и на тоя тип парчета басистите като ги изтърват - правят по агресивни бас линии, освен това китарни сола липсват ... Просто ми е интересно как е правен бекин трака ( в детайли ). Иначе и аз съм голям фен на Уайлд Чери, Тауър оф Пауър, Куул 'н' дъ Генг и от сорта ... Даже бих казал напоследък този стил ми е любим ... Keep On Funckin' !! Respect!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
indy Отговорено Ноември 20, 2006 Share Отговорено Ноември 20, 2006 Оу, великолепно! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CyberGene Отговорено Ноември 20, 2006 Share Отговорено Ноември 20, 2006 Супер е парчето! Ашколсун! Вижъне, всичко е въпрос на вкус. Може би не си падаш по такава музика? Щото аз не е като да не съм си падал и да не си падам все още по тоя стил вече десетина години и не е като да не съм слушал сур билюк такива парчета, та басистите във фънки/смуут стиловете хич не ми е направило впечатление да се отпускат, това си е комерсиална музика все пак, а китарни сола правят само Чък Лоуб и Лий Ритенаур. Това е по-масов джаз и масовото ухо не обича чекиджийски басове и китари, в смисъл егото на солиращия виртуоз-еякулат малко го дават по-настрана, ако ме разбираш какво искам да кажа Според мен са супер и на ниво парчетата. Повече виртуозъм би им дошъл прекалено. Не че се заяждам, ама басистът трябва да си знае мястото, особено в такъв стил музика! Някакви там слап-бас крале правят музика предимно за други такива, помежду си, т.е. за отбрани десетки хора по света. Сиреч трябва да се и продава, все пак. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Ноември 20, 2006 Share Отговорено Ноември 20, 2006 (Редактирано) ^ Хехе ... Явно не си ми следил мисълта, но няма да се повтарям. Това за китарите и баса ко казах във връзка с това, че просто си мисля че бек-а е правен на синтезатор, а не на живо ... :read: :read: :read: А не, че акцентирам върху това ... Той човека си ме разбра ... Редактирано Ноември 20, 2006 от visiondann Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts