YAMAHAc70 Публикувано Март 14, 2015 Публикувано Март 14, 2015 Имам въпрос към админа и другите участници във форума : Защо не се увеличи малко лимитът към харесванията/благодарностите на коментарите. Лично аз мога да кажа, че има дни ,в които няма нищо интересно , но има дни , когато наистина различни хора постват различни интересни и/или забавни неща и с неприятна изненада прочитам съобщението за надвишения лимит. Не говоря за драстично увеличение, но все пак.П.С Докато го пиша осъзнавам, че това може да породи някой порочни практики като тези в други сайтове ... 3 Цитирай
jabs Отговорено Март 15, 2015 Отговорено Март 15, 2015 И аз се присъединявам. Не знам какъв е лимита, но при мен май са 3-4 на ден и на моменти не стигат Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Март 15, 2015 Отговорено Март 15, 2015 (Редактирано) Леле, какво ще ги правя толкова харесвания??? Редактирано Март 15, 2015 от Parni_Valjak 1 Цитирай
jabs Отговорено Март 15, 2015 Отговорено Март 15, 2015 Следващата стъпка е обмяна на Х броя харесвания за килограм захар ( примерно ) 1 Цитирай
Dirk Отговорено Март 15, 2015 Отговорено Март 15, 2015 Аз понеже никой не харесвам моите ще ги трампя веднага Шегата настрана,подкрепям!Често ми се случва да харесвам повече от позволеното Цитирай
Heartman Отговорено Март 15, 2015 Отговорено Март 15, 2015 И на мен някой път не ми стигат.Обаче някой път ми се ще да има бутон ''не харесвам''. 2 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 16, 2015 Отговорено Март 16, 2015 Давам 10 харесвания срещу 5 хейта! 4 Цитирай
YAMAHAc70 Отговорено Март 16, 2015 Автор Отговорено Март 16, 2015 Toва не е задължително лоша идея :Д Аз съм за! Макар че винаги е по - добре да има позитивизъм в интернет, защото обратното е прекалено "популярен" избор Цитирай
Dirk Отговорено Март 16, 2015 Отговорено Март 16, 2015 Може би,когато просто искаш да покажеш ,че харесваш нечие мнение е достатъчно да го покажеш с бутон,но когато не харесваш нещо обикновенно е добре да се агументираш,което прави един бутон "не харесвам" излишен.Но от гледна точка за статистиката пък не е така. 2 Цитирай
keri_gilbert1 Отговорено Август 11, 2015 Отговорено Август 11, 2015 И аз съм за има доста мнения които ми допадат но не е уместно за всяко да пиша коментар един такъв бутон ще е много полезен! Цитирай
VeselinM Отговорено Октомври 5, 2015 Отговорено Октомври 5, 2015 Не мога да разбера защо при мен излиза винаги съобщението "Вие достигнахте лимита за позитивно гласуване за деня"? Досега не съм харесал нито едно мнение, просто защото форумът не ми е дал техническата възможност за това. Цитирай
VeselinM Отговорено Октомври 6, 2015 Отговорено Октомври 6, 2015 Винаги, когато се опитам да харесам някое мнение. Натискам бутона "Харесва ми" и се показва това съобщение. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 6, 2015 Отговорено Октомври 6, 2015 Членовете на Newbies имат ли право да "харесват" изобщо? Цитирай
Recommended Posts