Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
А каква е разликата с Cubase SX 3?  :think:

Доколкото съм запознат разликата е в алгоритъма за смесване. Също така разбрах, че и миксера бил по-различен...

Има 3ка ,ама нещо не се намира из нета засега ....

Мен май ми се мерна в Е-Муле (Byte Devils хъба), ама просто нямам нерви да го тегля.

Хехехеххехехе :D

Отговорено

Аз имам работеща версия на Cubase SX 3, но нямам читав крак за нея. Намерих един, който ми позволи да я подкарам, но само 2 пъти. През останалото време суапва като за световно и това е. Трябва да се прекъсне процеса. Доколкото я разгледах няма ник'ва разлика с 2.2 версията, която ползвам в момента. Освен картинката. 230МВ е, няма никакви гигабайти...

• 2 weeks later...
Отговорено
б find-bg.com има cubase 3

Мдааамммм. Имам го и аз от миналата година. В понеделник ако съм жив ще кажа дали ми върви. Не съм го слагал

Отговорено

Има ли някъде видео туториали за Cubase SX? Искам да се науча да я ползвам таз програмка. Опитах се да дръпна няколко видеота за Cubase през e-Donkey, ама всичките бяха FAKE :rolleyes:

• 2 weeks later...
Отговорено (Редактирано)

Та в крайна сметка има ли го Кюбейс-3 някъде за свободен даунлоуд или не?

find-bg.com нещо не го намира - нито в имена на файлове, нито в имена на директории :think:

PS: Някакво линкче ако има някой... ще бъда благодарен ако ми го прати в PM

Редактирано от the_gorer
  • 2 weeks later...
Отговорено

Тhe Gоrer, номера е в полето за търсене на find-bg да напишеш само Cubase!!! така ти открива необходимите файлове + сериал за инсталиране. Пише обаче, че все още е нужен крак. В момента я свалям програмата, но нета ми е адски бавен и скоро няма да я имам май :cheers: така че не знам дали наистина е 3.0, дали тръгва и дали ще се намери работещ крак.... длъжен съм обаче да опитам... :P

Отговорено

Да, наистина, сега успях да го открия в data.bg, но допреди седмица нямаше никакви резултати.

Някой успял ли е да кракне същата пиратска дистрибуция на Cubase SX 3.0?

С други думи: освен сериен номер за инсталирането, има ли вече и крак за нормална работа с нея?

Отговорено

Има работещ, но е УЖАСНО бъгав. Не си струва да се опитва... ;)

П.П. Поне от всички 4-5-6-7, които аз съм опитал, най-читавия крак е така... ;)

Отговорено
Има работещ, но е УЖАСНО бъгав. Не си струва да се опитва... ;)

П.П. Поне от всички 4-5-6-7, които аз съм опитал, най-читавия крак е така... ;)

А този работещ крак позволява ли да се правят ъпдейти? И ако позволява, ъпдейтите не оправят ли бъговете?