Sturmfuhrer Отговорено Януари 20, 2005 Отговорено Януари 20, 2005 А каква е разликата с Cubase SX 3? :think: Доколкото съм запознат разликата е в алгоритъма за смесване. Също така разбрах, че и миксера бил по-различен... Има 3ка ,ама нещо не се намира из нета засега .... Мен май ми се мерна в Е-Муле (Byte Devils хъба), ама просто нямам нерви да го тегля. Хехехеххехехе Цитирай
edgecrusher Отговорено Януари 20, 2005 Отговорено Януари 20, 2005 Мерси на всички за информацията.Трябва най-накрая да намеря време да го инсталирам и ще споделя впечатления тогава. Цитирай
One_Voice Отговорено Януари 28, 2005 Отговорено Януари 28, 2005 само някой да каже от каде да се изтеглет тия програми в по нови версии и безплатно Цитирай
Rust Отговорено Януари 28, 2005 Отговорено Януари 28, 2005 примерно от тук : http://free.data.bg/patica/Soft/Steinberg%...ition/setup.exe Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 30, 2005 Отговорено Януари 30, 2005 Аз имам работеща версия на Cubase SX 3, но нямам читав крак за нея. Намерих един, който ми позволи да я подкарам, но само 2 пъти. През останалото време суапва като за световно и това е. Трябва да се прекъсне процеса. Доколкото я разгледах няма ник'ва разлика с 2.2 версията, която ползвам в момента. Освен картинката. 230МВ е, няма никакви гигабайти... Цитирай
Joys Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 б find-bg.com има cubase 3 Мдааамммм. Имам го и аз от миналата година. В понеделник ако съм жив ще кажа дали ми върви. Не съм го слагал Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 това трябва да се провери :think: Цитирай
the_gorer Отговорено Февруари 18, 2005 Отговорено Февруари 18, 2005 Има ли някъде видео туториали за Cubase SX? Искам да се науча да я ползвам таз програмка. Опитах се да дръпна няколко видеота за Cubase през e-Donkey, ама всичките бяха FAKE Цитирай
the_gorer Отговорено Февруари 28, 2005 Отговорено Февруари 28, 2005 (Редактирано) Та в крайна сметка има ли го Кюбейс-3 някъде за свободен даунлоуд или не? find-bg.com нещо не го намира - нито в имена на файлове, нито в имена на директории :think: PS: Някакво линкче ако има някой... ще бъда благодарен ако ми го прати в PM Редактирано Февруари 28, 2005 от the_gorer Цитирай
Mandalay Отговорено Март 14, 2005 Отговорено Март 14, 2005 Тhe Gоrer, номера е в полето за търсене на find-bg да напишеш само Cubase!!! така ти открива необходимите файлове + сериал за инсталиране. Пише обаче, че все още е нужен крак. В момента я свалям програмата, но нета ми е адски бавен и скоро няма да я имам май така че не знам дали наистина е 3.0, дали тръгва и дали ще се намери работещ крак.... длъжен съм обаче да опитам... Цитирай
the_gorer Отговорено Март 14, 2005 Отговорено Март 14, 2005 Да, наистина, сега успях да го открия в data.bg, но допреди седмица нямаше никакви резултати. Някой успял ли е да кракне същата пиратска дистрибуция на Cubase SX 3.0? С други думи: освен сериен номер за инсталирането, има ли вече и крак за нормална работа с нея? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 14, 2005 Отговорено Март 14, 2005 Има работещ, но е УЖАСНО бъгав. Не си струва да се опитва... П.П. Поне от всички 4-5-6-7, които аз съм опитал, най-читавия крак е така... Цитирай
the_gorer Отговорено Март 14, 2005 Отговорено Март 14, 2005 Има работещ, но е УЖАСНО бъгав. Не си струва да се опитва... П.П. Поне от всички 4-5-6-7, които аз съм опитал, най-читавия крак е така... А този работещ крак позволява ли да се правят ъпдейти? И ако позволява, ъпдейтите не оправят ли бъговете? Цитирай
pepislang Отговорено Март 15, 2005 Отговорено Март 15, 2005 Май няма да има свестен crack на SX3,защото тези които ги правиха са наети и работят официално за компанията! Цитирай
Recommended Posts