Steppenwolf Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 А Finale е в друг клас и по-напред, използва плъгини на NA... Сега, блуждаейки, като се замислих, би било хубаво, ако вбъдеще Sibelius поддържа VST. Тогава вече няма да е просто нотописна програма... Хайде да си допия "Загорка"-та... :hello: Цитирай
synchu Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 А Finale е в друг клас и по-напред, използва плъгини на NA... ...на NI, не NA некъв стрипнат Контакт има....а напоследък са добавили и някаква рязната версия на Garritan Personal Orchestra ... ТакаА Garritan, колкото е малка библиотека в сравнение с другите, като качество е доста доста добра. Цитирай
Steppenwolf Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 Да бе, голяма отвейка-блейка съм, що съм го писал и аз съкращението NA да ме пита човек? :wall: Интересно ми е, дали Sibelius ще заима VST-support. :think: Цитирай
BlueZone Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 Тоя пиниз не го знаех. Еcmjazz - сенкю. Цитирай
polly Отговорено Август 12, 2005 Отговорено Август 12, 2005 как мога да включа едновременно китара и микрофон, така че да ми излизат на отделни канали? звуковата ми карта е едноканална audigy 2, в която включвам микрофона и китарата чрез двувходов преходник в line in, след това си правя стерео аудиотрак, но звука се чува/записва само на единия канал. бусовете ли трябва да настройвам или нещо друго и как Цитирай
adXok Отговорено Август 13, 2005 Отговорено Август 13, 2005 Как така и микрофона и китарата в line-in?!? Защо? Би трябвало да си имаш отделни входове за microphonre и line-in!? При мен си е така и съм с предната версия на Creative Audigy. Цитирай
BlueZone Отговорено Август 13, 2005 Отговорено Август 13, 2005 Аудиджито си има достатъчно входове и изходи за да запишеш две неща едновременно, само че трябва да си ги активираш да се чуват от миксера на картата, сиреч на най-десния плъзгач, на който пише REC отгоре, му цъкваш стрелката и избираш "What U Hear", а между временно трябва да са ти пуснати и Line-In и Microfone от миксера. Регулираш си нивата и си ок. Цитирай
lidero Отговорено Август 13, 2005 Отговорено Август 13, 2005 Записвам си аз първото парче в кариерата и стигам до следния проблем: по принцип има неща, които звучат стерео, обаче след като го смеся и го експортвам като audio mixdown всичко става моно . Ако някой даде акъл кво да правя ще съм много благодарен Цитирай
BlueZone Отговорено Август 14, 2005 Отговорено Август 14, 2005 Ами в диалоговия прозорец за експортването си има опции, които поради огромното си количество, човек често се обърква и има шанс просто да не си забелязал отметката за моно. Ако не е това си прегледай мастера на миксера дали нещо не му е цъкнато там не както трябва и разгледай и другите опции на експортването. Цитирай
SlipFly Отговорено Септември 21, 2005 Отговорено Септември 21, 2005 Привет на всиски.Проблема е следният когато стартирам Cubase-са нали се сещате че отдоло ви показва какви работи зарежда на момента...на мен ми стига до асио дрирект соунд и ми дава нот респонд и немога да го оправя преинстали4ах програмата 2 пати се сащото :wall: :wall: Моля помагайте че не ми се реинсталва хп-то пак Цитирай
BlueZone Отговорено Септември 27, 2005 Отговорено Септември 27, 2005 Пробвай с друга версия на Кюбейс или преинсталирай саундкартата. Между другото проблема може и да идва от сбиване с остатъчни файлове от предишна версия. Цитирай
Steppenwolf Отговорено Септември 27, 2005 Отговорено Септември 27, 2005 (Редактирано) Би трябвало да си ги зачиства и "преражда"... Редактирано Септември 27, 2005 от Stone Цитирай
SlipFly Отговорено Септември 28, 2005 Отговорено Септември 28, 2005 не мисля че е от това ще пробвам да махна драйварите и да ги сложа пак Цитирай
Recommended Posts