don_pepinio Отговорено Декември 29, 2013 Share Отговорено Декември 29, 2013 Здравейте, Имам много странен проблем.Изчезна ми михер 1 в кюбейс.Когато наисна F3 нищо не се променя.Иначе всички други шорткъти си работят. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mairomaster Отговорено Декември 29, 2013 Share Отговорено Декември 29, 2013 От менюто можеш ли да го изкараш? Понякога F-овете се бъгват ако пуснеш transport panel клавиатурата (с която можеш да използваш компютърната клавиатура за свирене на мелодии). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
don_pepinio Отговорено Декември 29, 2013 Share Отговорено Декември 29, 2013 Проблема е че и от там не иска.Натиснах му "aways on top" и изчезна завинаги... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
enuffZnuff Отговорено Декември 29, 2013 Share Отговорено Декември 29, 2013 Пробвай да промениш резолюцията на екрана и виж дали не си го "свалил" някъде . После го докарай до центъра на екрана и пак върни резолюцията 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
don_pepinio Отговорено Декември 29, 2013 Share Отговорено Декември 29, 2013 Оправих го,мерси колеги !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mairomaster Отговорено Декември 29, 2013 Share Отговорено Декември 29, 2013 Е кажи как го излекува де, барим помогнеш на някой друг с подобен проблем Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dontwarrior Отговорено Декември 30, 2013 Share Отговорено Декември 30, 2013 Аз имах подобен проблем с транспорта. Оказа се че съм го "метнал" под таскбара на Уиндоус, трябваше да направя таскбара да се скрива автоматично и да изтегля транспорта под него. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
don_pepinio Отговорено Декември 30, 2013 Share Отговорено Декември 30, 2013 Играх си с резолюцията и се оказа че е останал някъде долу. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Януари 9, 2014 Share Отговорено Януари 9, 2014 Не малко модели нови аудио карти вървят с легален Cubase LE6. Срещу само стотина лева, този LE6 може да се ъпгрейдне до Elements 7 (онлайн покупка и сваляне)... разликата с Петицата е огромна. Случайно го открих и го споделям Преродих се след като минах на Седмицата. Elements има всичко необходимо за малко студио. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Януари 9, 2014 Share Отговорено Януари 9, 2014 Оправиха ли максимайза най-сетне (ще питам аз отново)? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Януари 9, 2014 Share Отговорено Януари 9, 2014 (Редактирано) Амчи ако ме свйетнеш квойтуй може и да ти отговоря Ако имаш предвид МИДИ-те, благодаря, ма не ги консумирам особено та не знам Редактирано Януари 9, 2014 от jabs Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Януари 9, 2014 Share Отговорено Януари 9, 2014 Основния джам както си е максимайзнат натискаш F3, за да покаже мискера, и въпросния основен джам се от-максимайзва (минава в режим Restore). След 2 сек. затваряш миксера и пак трябва да даваш максимайз на основния джам. И това се случва постоянно и с почти всички джамове, дето се пускат. Ужасно е. Поне до версия 5.5 си е така. Не е от Уин-а, на Win7 пробвах предната седмица и си го прави същото. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Януари 9, 2014 Share Отговорено Януари 9, 2014 (Редактирано) Аха. Ами значи на Elements 7 под Win 7/64bit основният джам си седи винаги максимайзнат в "background" режим. Туше Едит: на LE6 обаче се държи по начина описан от теб Редактирано Януари 9, 2014 от jabs Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Януари 10, 2014 Share Отговорено Януари 10, 2014 Thanks, явно са го променили в 7-цата. Не че смятам да го ползвам, но просто ми е интересно. Преди да захапя Logic-а се измъчвах и аз с Кюбейс и това ми вадеше нервите ежеминутно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
anomandrus Отговорено Януари 10, 2014 Share Отговорено Януари 10, 2014 (Редактирано) Въпрос на вкус и навик. С Cubase не съм се измъчвал. Всъщност преди 2 седмици ъпгрейднах на 7.5 и поне на мен ми е напълно ОК. Миксера е изцяло променен и е направен (за разлика от 5.5) да работи много добре на dual screen дори при различна резолюция на двата екрана. С 5 и SX3 съм имал същите проблеми като Пепи от поста по-горе. Това е решено в новите версии. Редактирано Януари 10, 2014 от anomandrus Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts