Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
  farushko написа:
казвай бързо какво пиеш.. мерси за линка, ако тръгне обещавам да черпя ..

Как няма да тръгне, това беше на моята машина. А за пиенето - Фанта Еротик. Прати ми една с куриер до Русе! :green:

П.П. Свалихте ли го? Тунса работи вече и ако има нужда да го метна там?

Отговорено (Редактирано)

AVID - програмката с която се разбирам най-добре (thanks Lomabardo) подържа DAE и го отваря :) Представяте ли си? Видео с дистер :)

Редактирано от RockoBG
Отговорено

Мерси пак Thomas, работи идеално,макар че да си призная проблема се оказа че се опитвам да го подкарам през кюбейз2, като пуснах през тройката и тръгна..обаче пък там друг проблем-не ми хваща семплера които ползвам за барабани- Лин Плъг , много кофти// а за фантата нямаш грижи, ж Русе познавам 2-3 много готини жени които биха помогнали :)

Отговорено
  Baby Thomas написа:
П.П. Свалихте ли го? Тунса работи вече и ако има нужда да го метна там?

Да, имам нужда от Wave-а...метни го в близнаците, моля:)

Благодарско

Отговорено

имам проблем със VST pluginite v Cubase.SX.v3.1.1.944, инсталирах го обаче голяма част не ги прихваща..имам инсталирано и Cubase SX2 който си работи нормално..да има някои представа откъде идва проблема??

Отговорено

По принцип Кубейса си прави директорийка в C\Program files\Stainberg\VSTplugins........и там си държи плъгините....освем ако не си ги инсталирал някъде другаде. А искам да кажа че вече нямаме нужда от Кубейс или други профански(имиджови)програмки. Има нещо ного по-добро лесно за работа и логично решение, а именно TRACKTION Има го в Мулето в няколко версии най добрата включваща плъгини и т.н. е около 25-30Мб!!!! :happy: Горещо ви го препоръчвам момчета ще забравите за Кубейс Сонари Лоджици и всички останали. ПРОБВАЙТЕ ГО!!!! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!(освен ако вече не сте :) )

Отговорено

Хмм добре казваш за тази програмка а подържа ли и плугините на Уейвс и Амплитюб защото ако не просто не си заслужава поне за мен е така.До колкото си спомням в сайта на Уейвс я нямаше в описанието на подържаните програми

Отговорено
  Belial написа:
Хмм добре казваш за тази програмка а подържа ли и плугините на Уейвс и Амплитюб защото ако не просто не си заслужава поне за мен е така.До колкото си спомням в сайта на Уейвс я нямаше в описанието на подържаните програми

Никакъв проблем няма да имаш!!! Пробвай!!! Нищо не ти коства. A относоно Amplitube & Tracktion виж ТУК B)

Отговорено
  AFTER-THE-RAIN написа:
По принцип Кубейса си прави директорийка в C\Program files\Stainberg\VSTplugins........и там си държи плъгините....освем ако не си ги инсталирал някъде другаде. А искам да кажа че вече нямаме нужда от Кубейс или други профански(имиджови)програмки. Има нещо ного по-добро лесно за работа и логично решение, а именно TRACKTION Има го в Мулето в няколко версии най добрата включваща плъгини и т.н. е около 25-30Мб!!!! :) Горещо ви го препоръчвам момчета ще забравите за Кубейс Сонари Лоджици и всички останали. ПРОБВАЙТЕ ГО!!!! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!(освен ако вече не сте :D )

Какво ли толкова може да предлага хост 25-30 мб ?

Звучи ми малко несериозно :D

Отговорено
  Reckless написа:
  AFTER-THE-RAIN написа:
По принцип Кубейса си прави директорийка в C\Program files\Stainberg\VSTplugins........и там си държи плъгините....освем ако не си ги инсталирал някъде другаде. А искам да кажа че вече нямаме нужда от Кубейс или други профански(имиджови)програмки. Има нещо ного по-добро лесно за работа и логично решение, а именно TRACKTION Има го в Мулето в няколко версии най добрата включваща плъгини и т.н. е около 25-30Мб!!!! :bravo: Горещо ви го препоръчвам момчета ще забравите за Кубейс Сонари Лоджици и всички останали. ПРОБВАЙТЕ ГО!!!! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!(освен ако вече не сте  :P )

Какво ли толкова може да предлага хост 25-30 мб ?

Звучи ми малко несериозно ;)

Просто го пробвай ако искаш. :bravo: Има го из Мулето. Супер е много лесносе бачка снего. Е, разбирасе че ще ти е криво в началото ако си свикнал да работиш с Кубес-а ил нешо подобно :headbang:

Отговорено

Нещо не се кефя на ГТР-то на Уейвс много дървено звучи. С Гитар Риг 2-ката е най добре. Намерих си няколко presets bank и има много много доволни жици. А иначе за да си направиш сам някоя блендица трябва доста ръчкане. Имам няколко успешни :bravo::bravo::headbang: