Jump to content
Българският форум за музиканти

Rock Jam


Recommended Posts

Радвам се че нещата стоят така . Необходимо ми беше да си изясня ситуацията . А иначе мивки вани квото дойде . Викам да вземем да спретнем една фирма - услуги по домовете - къртим бани - просто ще пращаме Kolio с китарата и готово . Маса пари ще направим .... Цеко :o:o:cheers:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 49
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Бравос Митак. Надявам се че няма да се обидиш че ти казвам така въпреки че не се познаваме лично . Харни неща си изсвирил много харни което едва ли е изненада за хората които те познават . Е можеше да е малко по длъжко но дето се вика колкото толкова . А саунда на китарата ти няма да коментирам както се казва дай боже всекиму такъв . Ще поръчам на дядо Коледа подобен въпреки че той в последно време май има проблем със слуха . Относно барабаните - ползвам главно обработени уев файлове от които в интернет има бол - след 3 год. проби с всички видове дръм установки това на този етап ми е струва най -удачно . Все още експериментирам с дръмкит фром хел на този етап не ми се вписват в концепцията . Обработката правя по обичайния начин - компресори - ревърби - ексайтери и прочие . Но както знаеш дявола е в детайлите . И там отива най много време . Между другото преди време бях пуснал една тема относно идея за студиен проект за художници и не само и се надявах поне ти да се обадиш - доколкото знам образованието ти е подобно но може и да греша . Както и да е . Много съм доволен и се надявам да работим индиректно и в бъдеще . А пък ако искаш да побъбрим за това онова може да ми се обадиш на скайпа . Адреса ми е Zanev1970 . Цеко :cheers::):cheers:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

след професионалните изпълнения дойде време да се посмеете малко :P на прима виста записано, много грешки, разминавания.....абе пълен ужас е ;):P;):P;)

 

http://media.putfile.com/ujasiq

 

занев, готини неща ма пусни нещо и за начинаещите да се порадваме :huh::D;);)

Редактирано от stratocaster
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хай и една импровизация отгоре ... една прима виста дет се вика на прима виста със 'сичките и кусури ...

 

http://synchu.muzikant.org/BluesImpros.mp3

 

Звука на баса, Занев кърти фаянс :D Браво. :metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е най после някой да каже и нещо добро за баса - шегувам се бе - споко . Браво пичове изкефихте ме всичките . Най сетне започна да придобива облик на истински джем . Да се изевят много хора всеки със своето виждане стил и т.н. Това е идеята . И в случая не е важно че един е по напред матриала от друг - това са нормални неща . Важното е да става купон и да се прави нещо което ще даде въэможност на всички да сверят часовника си - и на тези които участват и тези които само слушат . Защото това е хубавото на домашно студийния запис - че всичко се чува всяко едно тонче за разлика от джангъра на репетиция . И не се притеснявайте че старите кучета звучат по добре - това е логично всеки който е бил в казарма знае че не старото куче даже краката му миришат по по друг начин - защото все пак всяко старо куче също е бил новобранец . Така че смело напред . Дори и да е малко безотговорно в началото . Ей изкефихте ме . Бравос .... Цеко :D:D:metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето на и от моята фабрика ( демек, тва ми дойде на момента и.........) :P

Китарата я записах без амп., директно в саунд картата и с малко симулации на

Карвин-а на г-н Налбантов, като ще използвам момента да му благодаря че

ги предостави на всички от форума. Thank you :godbless::P:bravo:

Eто какво се получи :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ultrazone-много яко! :dance::dance: Има ли линк към тия симулации, че записвам и аз нещо към джема ама блока се тресе и ше ме изгонят :dance: да взема на слушалчици да драсна нещо тихичко хахахах :ph34r:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.