salt Публикувано Ноември 10, 2006 Публикувано Ноември 10, 2006 Ако някой знае сайт/ове откъдето може да се теглят БЕЗПЛАТНИ качествени симбеци, моля да го напише.Ще съм благодарен ! Цитирай
salt Отговорено Ноември 10, 2006 Автор Отговорено Ноември 10, 2006 singback = сиНГбек :read: Благодаря за корекцията . Цитирай
мегатон Отговорено Ноември 24, 2006 Отговорено Ноември 24, 2006 НАКА ЦЕНИМ ТРУДА НА МУЗИКАНТИТЕ КОИТО ПРАВЯТ ТОЧНО ТАКИВА SINGBAGS Цитирай
musicman Отговорено Ноември 24, 2006 Отговорено Ноември 24, 2006 ^ singback се пише или още по-популярното наименование е караоке. Въпреки, че е възможно да има и музиканти, които да правят пеещи торби Цитирай
starfish Отговорено Декември 8, 2006 Отговорено Декември 8, 2006 (Редактирано) Почти няма! Казвам ти го защото с това се занимавам, и разбирам че не случайно се плаща за такова нещо. Понякога може да извадиш късмет с някое ЩО ГОДЕ приличащо на оригинала... ето ти 1 линк: http://www.midisite.co.uk/ но не давам гаранция! Редактирано Декември 8, 2006 от starfish Цитирай
rusnaka Отговорено Декември 9, 2006 Отговорено Декември 9, 2006 (Редактирано) Май човекът имаше предвид не мидита, а готови мп3-ки. Такива има в е-муле например - излизат по много, когато напишеш karaoke. Доста от тях са оригиналните 1 към 1 парчета, но без вокали (някои имат само беквокали, яко, а. Обаче качеството на звука е такова, че стават само за репетиция - компресирани са (и дори прекомпресирвани) със стари кодеци на по 128 (има и по-малко) битрейт. А все пак има и с по-висок - но е антикварна рядкост (поне при мен, макар че имам над 200 такива парчета свалени - само към 10-тина са наистина добри и стават за професионална работа). Затова аз лично предпочитам да си правя сам инструменталите - макар че отнема време и ме мързи... Ама който може - наистина това е по-добре, отколкото да теглиш (тя връзката там е бавна, знаете) и накрая да разбереш, че детските ти мечти са съкрушени... Редактирано Декември 9, 2006 от rusnaka Цитирай
misterkill Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 естествено зависи какво търсиш. Това, което ми трябва на мен, ми излиза, когато напиша "караоке". CD+G файлове. Това, което съм изтеглил досега звучи прилично и не е миди... Цитирай
yamaha Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 Абе то и в гугъл да напишеш "караоке" и "CD+G" ще ти излезнат хиляда препратки.....нали погледнах какво има....има, но е несравнимо по-малко като количество от която и да е P2P мрежа - достатъчно е да направиш сравнение между едното и другото с инструменталите на някоя популярна група или изпълнител - на твоето място ще намериш най-много 5-6 неща (че и по-малко)...а на другото може да се снабдиш с 20 и нагоре... Цитирай
ladyM66 Отговорено Март 10, 2007 Отговорено Март 10, 2007 имам около 20 гб инструментали в мп3 формат незнам само дали е позволено да се качват тук кажи какво точно търсиш Цитирай
vitalii Отговорено Февруари 24, 2008 Отговорено Февруари 24, 2008 (Редактирано) Ето един Русский саит с много русски и западни инструментали mp3(по русский се наричат минусовки) Всичко без пари. А ко има проблеми пишети, ще помогна. http://www.plus-msk.ru/search.php Редактирано Февруари 24, 2008 от vitalii Цитирай
monynikolov Отговорено Април 9, 2009 Отговорено Април 9, 2009 www.vanbasco.com - много добра търсачка. Цитирай
Recommended Posts