Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

А бе, обяснявам му тия неща, главно, за да възприеме нещо, ама нещо хич не вдява. Пък и не ще.

Като гледам, май ще се окажеш прав.

Редактирано от Evtim Djerekarov
Отговорено

Трябва да се опита по друг начин.

Имало състезание за най-силно куче. Всички водели силни породисти кучета, само един довел едно гърчаво куче и всички му се смеели, но в първата битка гърчавото куче било срещу едно яко куче. 
Якото куче все скачало, премятало се, а гърчавото седяло и го гледало, а собственика като казал "Спасе дръж" и гърчавото го захапало за врата и то умряло и така три двубоя Спас все побеждавал. 
Един попитал собственика какво е това куче, а той му отговорил: 
- Ами баща ми се върна един ден от лов в Африка с един лъв и от тогава бой, глад, стригане, бой, глад, стригане... 

Отговорено

Аз няма да затворя в кутия нещо което не съм пробвал, в крайна сметка с риск да се повторя буства сигнала колкото ми е необходимо и не вкарва шумове!

Пичове на никой не съм писал кое е правилно и кое не, схема не съм качвал а и не съм питал за такава, също не съм снимал и другите модули от цялата коаборация която е ИЗПРОБВАНА и е повече от ЗАДОВОЛЯВАЩА!

Ще кача семпли които съвсем скоро ще записваме също и картинки от завършения преамп.

Когато не знаеш какво възнамерявам да направя си е свободно съчинение да се дават научни квалификации и предположения  :drummer:  

Отговорено

Проблемът не е, че това, което ще направиш, няма да работи, или няма на теб да ти харесва.

Проблемът е, че определението "многоканален микрофонен предусилвател", за каквото го представяш, е твърде далече от това, което реализираш и демонстрираш на съфорумците, с амбицията, че е на някакво ниво. Така можеш да объркаш някой и това е единствената причина, поради която се намесвам. А и да се опитам да ти предложа по-добро решение, което обаче не ти се нрави много.

Отговорено

Ако решиш с да пробваш със друга схема може да пробваш с това - Цък  Изглежда лесно а и има разработена платка в ПДФ-то . Поне ще имаш балансиран вход. Остава да измислиш едно захранване - ето това може да свърши работа - ако искаш и фантомно. 

Отговорено

Вътре има 6 трансформатора и 18 оу-та ако трябва да бъда честен, а аз схема не съм качвал във форума! :greenangel:

Радвам се че "хакерите" разконсперираха стандартен буфер а снимките на платката от буфера ги качих защото предполагах че ще е интересно как изглежда механично обработен "борд" но не се стигна до там.

За схеми с риск да се повторя не ми се пише, в случая е изпробвана на тестови "breadboard" с много различни комбинации и варианти, които няма да обсъждам (имате интернет, схеми бол стига свободно време да има за тестове).

Предположения и варианти всякакви, тук аз не пиша относно как да си го направиш а показвам какво си направих. Скоро ще има и семпли, изключително доволен съм от крайния ефект.

Работя с CNC режещи машини и всички детайли са чертани, рязани и правени от мен, доста трудно се събра всичко вътре въпреки, че на чертеж влизаше.

С Валяка не чупите стопове а брони както и да е сега работя по 3 канално захранване за ефекти пак 19" но с дисплей и регулране на волтовете от 9 до 18 скоро ще има и такава тема! :greenball:

А! и кутията още не е завършена не ми остана време да си пусна надписчетата днес. :)

Отговорено

Виж хубаво е да се хвалиш че имаш достъп до CNC машини - and So what man?

Аз не разбирам защо постваш в този форум - за да се хвалиш или да споделяш какво създаваш с колегите  или за да покажеш същността на личността ти ?

Защото май е третото.

За какви трансформатори става дума като не виждам изделието да е с балансирани конектори ? 

Трябва да минеш по висока степен на тролване на интернет форум - щото не ти се получава аз до тук виждам само бледи опити за Трол.

Отговорено

Разбира се че не са балансирани изходите не е необходимо, не ми е нужно, но входовете са стерео за там са трафовете.

Айде стига с квалификации стопове тролове и т. н. поствам щот ме кефи да поствам а полза има-идеи а и тролове има очевидно не са малко!  :greenball:  :greenball:

Отговорено

Подозирам, че търси някакво признание на личността си... Ама явно не му се получава и дращи по стръмното.

За съжаление тук няма подходящи специалисти, все музиканти, инженери ...

Отговорено

Не само кутии, всякакви 3Д изделия от каквото се сетиш, като материал, а поръчките са от вън и в повечето случаи са серийни. Поръчки за тук и единични бройки много рядко правя и ако изобщо правя са за приятел или за мен!

С две думи не приемам поръчки за кутии!

Валяк не търся нищо тук за разлика от теб, просто така си пиша за протокола и да те дразня  :slap:

В тая цялата "шопска салата" станаха много инженерите, а музикантите са на изчезване, или са бивши такива, жалко но факт  :whistle: само випове и модератори остатъка сме паплач но проблема не в моя телевизор!  :yes: