Jump to content
Българският форум за музиканти

Малко и от мен за мен

Recommended Posts

Здравейте на всички . Аз се казвам Цветомир а накратко Цеко . От Русе съм . Художник . Роден - 20.01.1970 . Свиря на бас и на китара а от 10-ина год. и на синтита там разни . Увлечение - прог рока от 80-те та до наши дни . Тежичка музичка направена добре съшо не отказвам . Неосъшествена мечта - в шеги и закачки да си трупам пачки . Непосетена страна - Венецуела - там средногодишната температура е 26 градуса . Неизпълнимо желание - да забравя че съм гледал Междузвезни войни - 4 5 и 6 серия за да мога да ги гледам пак . Неотмена потребност - всеки ден ново ДВД на Dream Theater . Неочакван празник - деня в който ще спрат Шоуто на слави - с много малка буква . Необходимост - да спра дотук щото....Това е . Адрес за контакт чрез Skype – Zanev1970 . Чао на всички и кураж - малко остана след има няма 5 милиарда години слънцето така или иначе ще угасне...Искрено ваш Цеко . :headbang:

• Like 1

Добре дошъл :hello:

Пожелавам ти много хубави теми и малко флъдене по тях :headbang:

(само че май трябва да е шоуто, не Шоуто)

Това е най-оригиналното представя, което съм чел тук :virtuoz:

Личи си, че душа на творец носиш...не можеш да бъдеш вкаран в някакви си рамки и стандарти. :P

Успех.

BTW: дай да видим и малко художествени работи...сигурен съм, че ще са добри поне колкото музиката ти :virtuoz:

• 10 years later...

С голямо прискърбие ви съобщавам, че вчера Цеко(Цветомир Занев) е починал от инфаркт в русенска болница, чакайки пред кардиологичен кабинет.

Почивай в мир, Цеко!

RIP :(

Невероятен музикант - помня с носталгия и удоволствие страхотните му джемове и лекото и шеговито общуване :( 

• Like 4

• 3 weeks later...

Сега научавам тази лоша новина. Не съм го познавал лично , но впечатленията ми  бяха , че е  талантлив човек, с реални преценки. 
Едни от най добре прекараните ми часове из  този форум са били благодарение на него.
Нека почива в мир.

R.I.P!

Набора е бил една седмица роден преди мен.

Преди 10-тина години изгубих, близка приятелка, почина също от инфаркт, сърдечното

на 3-та градска не я спасиха. Там си отиде и детето на прецедента.

Не знам, кога е лекарска грешка, кога съдба, кога скапана държава...знам, че преди това, лекарите в същото отделение бяха яли бой...дали са си го заслужили, дали нещо се решава така...

А живота е миг от вечността. Изгаря бързо, като кибритена клечка. Но оставя малко светлина в мрака. Поне при някои хора.

• 3 weeks later...

RIP !!!

Преди 9 години, именно той ме нави, да си взема един бас на Ibanez, който в последствие, бе продаден от мен на безценица (просто смених марката), но човека беше, повече от отзивчив и готин ...

:crying: