rudibass Отговорено Март 29, 2012 Отговорено Март 29, 2012 (Редактирано) Хахахаха ..не е брат ..Това е Лейланд Склар .....един от най-добрите, все още свирещи, доайени на баса.... Само ще ти кажа, че за турнето Fallen in between 2007г. ТОТО са го викнали да замества Майк . Дедо ти мраз е научил песните за 5 дена. Тото за 5 дена !... яко.... Иначе с Фил Колинс и ред други величия от джаз и поп отдела на консервата е дрънкал... Редактирано Март 29, 2012 от rudibass 1 Цитирай
rudibass Отговорено Април 25, 2012 Отговорено Април 25, 2012 Ще конкретизираш ли по- точно къде свири Зак на бас... Цитирай
Yo The Real Отговорено Април 25, 2012 Отговорено Април 25, 2012 Поне струните му са като за бас. Няма ли някой фен на Пол МакКартни тук? Ноел Рединг също заслужава да бъде споменат, макар че трудно да се забележи някой в страни от Хендрикс. 1 Цитирай
rudibass Отговорено Април 25, 2012 Отговорено Април 25, 2012 (Редактирано) Пол Маккартни ме кефи повече, как свири на пиано.Аз имам и друг фаворит...Румен слона от Кюстендил ...Сподели ми, че не ни разбира, нас младите, защо сменяваме толкова често струните си...Той не бил късал никога и затова не ги бил сменявал от 9 години.. Редактирано Април 25, 2012 от rudibass 1 Цитирай
blr Отговорено Април 25, 2012 Отговорено Април 25, 2012 Zakk Wylde. За пореден (поне трети) път пиша, че на китаристите трябва да им се забрани да се изявяват в този рзадел . Цитирай
BLj Отговорено Април 25, 2012 Отговорено Април 25, 2012 Освен повечето от по-горе изброените, ме радват и: Tom Kennedy, Baron Browne (Vital Information) и Steve Bailey с фретлесите. Джаз маниаци . Скивай го Том Цитирай
Viper-X Отговорено Април 25, 2012 Отговорено Април 25, 2012 За пореден (поне трети) път пиша, че на китаристите трябва да им се забрани да се изявяват в този рзадел . Цитирай
~DN Отговорено Април 25, 2012 Отговорено Април 25, 2012 Les Claypool, айде! Ще конкретизираш ли по- точно къде свири Зак на бас... Ей го с Оzzy на барабаните... Цитирай
Vassko Отговорено Септември 2, 2013 Отговорено Септември 2, 2013 Flea, Alex Webster, Cliff Burton, Steve Harris, David Ellefson (въпреки че не съм голям фен на перцето) и най - големия за мен - Billy Sheehan Цитирай
Такинса Отговорено Януари 16, 2014 Отговорено Януари 16, 2014 Ето един от най-;юбимите за мен басисти - може би доста от ва го знаят, но все пак пускам и едно видео Jon Stockman from Karnivool Цитирай
Abbath Отговорено Март 1, 2014 Отговорено Март 1, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=t12HTux0bIQ 1 Цитирай
Recommended Posts