tu154 Публикувано Ноември 3, 2006 Публикувано Ноември 3, 2006 интересно ми е кой тип свирене на бас ви допада? 1 тип Джако??? 2 тип Утън??? 3 тип Марк Кинг??? 4 тип Боби Трухильо??? 5 тип Дипиаца??? 6 тип Флий??? 7 тип Антъни Джексън??? 8 тип Стинг??? 9 тип Лес Клейпул??? 10 тип Майкъл Менринг?????? 11 тип Джемерсън?????? и т.н. Моля посочете и обяснете защо... ПРИЕМАТ СЕ СЯКВИ МНЕНИЯ... Щом са изказани от човек, държащ Б А С К И Т А Р А!!! Цитирай
bulby Отговорено Ноември 4, 2006 Отговорено Ноември 4, 2006 6. тип Flea + 15. тип Robert DeLeo (Stone Temple Pilots) Цитирай
MDFk Отговорено Ноември 4, 2006 Отговорено Ноември 4, 2006 Типове от 1 до 3 + 13. Били Шийн Менринг също, но не съм запознат много с творчеството му(това което знам ми харесва много), затова той не влиза....още. Цитирай
kolega Отговорено Ноември 4, 2006 Отговорено Ноември 4, 2006 15. Тип Steve DiGiorgio!!! Абсолютен култ към тази личност и към чудесата, които твори със своя инструмента си... Цитирай
kremon Отговорено Ноември 5, 2006 Отговорено Ноември 5, 2006 Тип от 1 до 16, но да не забравяме и 17 - John Myung 18 - Tony Levin и доста други, но сега не мога да мисля преди четворното ми утринно кафе. Цитирай
Danihell Отговорено Ноември 5, 2006 Отговорено Ноември 5, 2006 Аз не мога да кажа, а и подобно задаване на въпроса ми се струва неправилно. Не познавам всичките, но за повечето не мога нищо да кажа, само да направя . Тези хора, а и много други показват, че баса е един интелигиентен инструмент и не служи само за пълнеж. Цитирай
Ziroks Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 19 - Steve Harris (Iron Maiden), 20 - Geezеr Butler (Black Sabbath)... просто култ! Макар и да звучат на повечето като нещо основно, нещо с което да се започне по-сериозното обучение по свирня, аз все още ги смятам за едни от най-добрите басисти... Цитирай
Shai Hulud Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 Хъм, не знам защо ама ми се струва че в тоз форум лицето Маркус Милър е силно пренебрегнато. За сметка на Утън. Пък imho, Милър много по-музикантски използва инструмента и слапирането. За стиловете... Мюнг, Уотърс, Гилмор /има го това страхотно пипане, дето го прилага към китарата/... А и Джеди Лии, къде го изоставихте по трасето? Цитирай
rudibass Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 всички щипачи ме кефат....Уутън и Лес ме кефат максимално.... а от другите които не слапират ме кефи Майк Поуп (6 струнна Фодера) Цитирай
hippie Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 (Редактирано) Хъм, не знам защо ама ми се струва че в тоз форум лицето Маркус Милър е силно пренебрегнато. За сметка на Утън. Пък imho, Милър много по-музикантски използва инструмента и слапирането. Ами щото се позагуби и не издава толкова (доста беше активен 85-9х г.), а иначе напълно споделям мнението ти. А иначе по темата: Ф. Престиа (тауър оф пауър), М. Милър, Уутън и моя милост. Редактирано Ноември 6, 2006 от hippie Цитирай
Recommended Posts