Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

http://www.youtube.com/watch?v=jQBloYsHOME

Това е като моя амп,който го взех за 350 кинта,зле ли е?

Човек ако се оглежда на старо намира разни работи..

Редактирано от Hillbilly
Отговорено (Редактирано)

Понеже имам идея, кой как мисли, виждам че всеки дава мнение, което е правилно , обаче частнен случай, спрямо собствените му виждания.

Моят съвет е, да имаш от всичко и да не се чудиш.

Добре е да имаш и хубав транзисторен и хубав лампов амп.

Ако ти е кеф ще включваш проца към тях, ако не или те мързи ще си свириш с амповете.

( а с два ампа ще можеш и на стерео да пускаш проц-а)

Не е практично да имаш само лампов амп, защото при него има тенденция да се свири по силно

и може да го ползваш в по-нормалните рамки на деня, обаче вечер е добре да свириш тихо.

Аз имам много хубав лампов, обаче често свиря на един приятен транзисторен H&K attax 40.

Специално този модел го ползвам от много време. Екстра е за вкъщи, добър чист (и драйв) канал

и когато искам пускам процесор отпред.

Общо взето за твоят случай, гледай да е марков амп, с 12 инчов говорител и добър чист канал.

(маркови фендер ФМ(китайци) са зле и бягай далеч, обаче има готини трани фендери, тези правени в САЩ, примерно)

Дали да е лампа или транзистор, според парите на първо място и според това, което ти изпадне в момента.

Пък после ще сменяш до момента в който престанеш да питаш във форумите и почнеш сам да си взимаш решения

от какво имаш нужда и от какво не.

Редактирано от TONY
Отговорено
...

Пък после ще сменяш до момента в който престанеш да питаш във форумите и почнеш сам да си взимаш решения

от какво имаш нужда и от какво не.

:godbless::metalist: