kermit Отговорено Март 13, 2010 Отговорено Март 13, 2010 Ето ви медно фолио http://forum.muzikant.org/index.php?showto...mp;#entry534120 Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Март 23, 2010 Отговорено Март 23, 2010 Намерих си алуминиево широчина 6см дължина 10 м струваше ми 2,70 лв. Цитирай
Packo Packomirov Отговорено Април 8, 2010 Отговорено Април 8, 2010 (Редактирано) ....лошото е че не може да се запоява върху алуминиевата лента... Може, с малко повече мерак. ...ако не е тайна, може ли да кажете някакви начини за запояване върху алуминиево фолио? Редактирано Април 8, 2010 от Packo Packomirov Цитирай
dandilov Отговорено Април 8, 2010 Отговорено Април 8, 2010 (Редактирано) Не е тайна, Пако. Аз ползвах преди време един течен флюс (може да е била някаква киселина), купен от магазин за електронни елементи. Не се сещам за име или марка, обаче... Редактирано Април 8, 2010 от dandilov Цитирай
Mapek Отговорено Май 3, 2010 Отговорено Май 3, 2010 Днес си купих медно фолио на лента с размери: 2000мм/300мм/0,1мм за 10лв от тук. Цитирай
Nikifena Отговорено Май 3, 2010 Отговорено Май 3, 2010 самозалепващо ли е ? Цената е много добра. Наистина не съм питал в Ангел Стоилов за медно фолио. ПС: В един магазин за строителни материали видях медно самозалепващо се фолио, но от долната страна имаше гумено покритие дебело около милиметър. Може да се ползва, но дебелината е малко или много пречка. Цитирай
Mapek Отговорено Май 3, 2010 Отговорено Май 3, 2010 За съжаление не е самозалепващо, но на такава цена не видях никой да го предлага, затова пък на няколко места се казва, че не е проблем - има подходяща лепенка. Аз лично ще го ползвам за съвсем други цели, но в този форум ме доведе "чичко Гугъл". Реших, че може да бъда полезен на гилдията ви /към, която все пак не съм съвсем безпристрастен / Цитирай
Heavy Metal Отговорено Май 3, 2010 Отговорено Май 3, 2010 Зравейте,алуминиево самозалепващо се фолио има в магазините за камини .Аз си купих преди месец от ДЯВАЧ ,така се казва фирмата която прави камини.Фолиото е на ролка и утре ще го взема и ще ви кажа размера.Лепи много здраво защото лепих камината с него и мисля,че ще свърши работа.Магазина се намира като тръгнете от Чавдар моста към Сточна гара от дясно.Дано да са им докарали щото аз купих последната.За всеки случай се обадете по телефона преди да тръгнете.Поздрави Цитирай
ludmata Отговорено Май 3, 2010 Отговорено Май 3, 2010 а ако погледнете на втора трета страница в Купува/Продава-> Други ще забелижете един човек който продава баш таквоз Цитирай
Nikifena Отговорено Май 3, 2010 Отговорено Май 3, 2010 Mapek, благодарим ти за това, че сподели от къде може да се купи евтино медно фолио в България. Относно алуминиевото, има го във всеки по-голям магазин за строителни материали. Ползват го за омотаване на въздуховодите в климатичните и аспирационни системи. Виждал съм го както на ролки от по 3 санта, така и от по-дебели - 10тина. Цитирай
Mapek Отговорено Февруари 8, 2011 Отговорено Февруари 8, 2011 Малко неуместно ми се струва това "ъпване", но като няма опция за промяна на мнение ... Моля модераторите ако намерят за уместно да изтрият това ми мнение, а да коригират горния линк, който не работи. И така, адреса на сайта на фирмата, от която купих фолиото: тук Цитирай
Recommended Posts