Egon Публикувано Август 2, 2014 Публикувано Август 2, 2014 Привет. Моята група записа първия си сингъл и дори направихме непрофесионално клипче по време на записите. Според нас се получи прилично, метнете едно ок, дано ви хареса. Поздрави и хубав уикенд. Емо 3 Цитирай
bogibo Отговорено Август 2, 2014 Отговорено Август 2, 2014 Последно не се разделихме с добро,но чух записа и ви поздравявам.Главно теб Емо,защото си личи че си работил над себе си,браво за което!Не мога да си кривя душата.Успехи и поздрави на другите! 1 Цитирай
Egon Отговорено Август 3, 2014 Автор Отговорено Август 3, 2014 Благодаря ти, Жоро. Драго ми става от думите ти. Успех и на теб и до нови срещи. Ще поздравя бандата от теб. 1 Цитирай
synchu Отговорено Август 4, 2014 Отговорено Август 4, 2014 Парчето ми харесва много, благодаря за споделянето Поради това че ми харесва, си позволявам да напиша една от бележките - тук таме се прокрадва кривене предполагам от финалните действия по прилагане на компресор/лимитер, които не е лошо да се отстранят. Иначе за звук - има мнения различни и е важно на авторите да им харесва, така че няма да си позволя да продължа. Успех и чакаме още - поне аз 2 Цитирай
anomandrus Отговорено Август 4, 2014 Отговорено Август 4, 2014 (Редактирано) Допада ми пеенето! Изпято е добре и вокалите са озвучени супер. Песента е приятна. П.С. Готино е, когато хората се рабират! Редактирано Август 4, 2014 от anomandrus Цитирай
Egon Отговорено Август 4, 2014 Автор Отговорено Август 4, 2014 Хей, мерси. Много е ценно колеги да харесат труда ти и да ти кажат една добра дума. Та - тенк ю Цитирай
monynikolov Отговорено Август 12, 2014 Отговорено Август 12, 2014 Парчето е приятно за слушане.Успех на групата! Цитирай
Egon Отговорено Август 12, 2014 Автор Отговорено Август 12, 2014 Мерси ти. Ние качихме и останалите две песни за свободно слушане в spotify, ако някай ползва програмата и му е интересно да чуе, ето линк:Par Avion Band – Photograph Поздрави от мен. 1 Цитирай
Recommended Posts