Egon Публикувано Август 2, 2014 Share Публикувано Август 2, 2014 Привет. Моята група записа първия си сингъл и дори направихме непрофесионално клипче по време на записите. Според нас се получи прилично, метнете едно ок, дано ви хареса. Поздрави и хубав уикенд. Емо 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bogibo Отговорено Август 2, 2014 Share Отговорено Август 2, 2014 Последно не се разделихме с добро,но чух записа и ви поздравявам.Главно теб Емо,защото си личи че си работил над себе си,браво за което!Не мога да си кривя душата.Успехи и поздрави на другите! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Egon Отговорено Август 3, 2014 Автор Share Отговорено Август 3, 2014 Благодаря ти, Жоро. Драго ми става от думите ти. Успех и на теб и до нови срещи. Ще поздравя бандата от теб. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bogibo Отговорено Август 3, 2014 Share Отговорено Август 3, 2014 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Август 4, 2014 Share Отговорено Август 4, 2014 Парчето ми харесва много, благодаря за споделянето Поради това че ми харесва, си позволявам да напиша една от бележките - тук таме се прокрадва кривене предполагам от финалните действия по прилагане на компресор/лимитер, които не е лошо да се отстранят. Иначе за звук - има мнения различни и е важно на авторите да им харесва, така че няма да си позволя да продължа. Успех и чакаме още - поне аз 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
anomandrus Отговорено Август 4, 2014 Share Отговорено Август 4, 2014 (Редактирано) Допада ми пеенето! Изпято е добре и вокалите са озвучени супер. Песента е приятна. П.С. Готино е, когато хората се рабират! Редактирано Август 4, 2014 от anomandrus Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Egon Отговорено Август 4, 2014 Автор Share Отговорено Август 4, 2014 Хей, мерси. Много е ценно колеги да харесат труда ти и да ти кажат една добра дума. Та - тенк ю Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
monynikolov Отговорено Август 12, 2014 Share Отговорено Август 12, 2014 Парчето е приятно за слушане.Успех на групата! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Egon Отговорено Август 12, 2014 Автор Share Отговорено Август 12, 2014 Мерси ти. Ние качихме и останалите две песни за свободно слушане в spotify, ако някай ползва програмата и му е интересно да чуе, ето линк:Par Avion Band – Photograph Поздрави от мен. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts