Jump to content
Българският форум за музиканти

bogibo

Members
  • Мнения

    70
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно bogibo

  • Рожден ден 12/11/1991

Previous Fields

  • Инструмент
    Бас,Китара,Пиано,Вокал

Profile Information

  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Skype
    paul_mccartney15

bogibo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

26

Обществена Репутация

  1. Здравейте! Много харесвам група Morphine и смятам, че ще е хубаво да се поддържа духът и жив, най-малкото заради нестандартната си концепция, която я прави видимо различен състав. Затова най-накрая се престрашавам да попитам, тук дали има желаещ саксофонист за такъв проект? Много ще се радвам, ако успеем да сформираме нещо. Разбира се, ще е добре (колкото и неприятно да прозвучи от моя страна) да сме и в прилягащ възрастов диапазон, да речем 20-30 годишен човек. Аз лично съм на 24 (без един ден), пея и свиря на бас китара.Свиря в още една група и не знам колко пъти седмично бих отделил време за репетиция, но поне един-два ще мога, което е прилично на фона на това, че все пак говорим за кавъри. О, и НЕ смятам това да е нещо, което да правим безцелно в свободното си време, ами да го покажем пред публика, когато преценим че сме готови за това! Това е профилът ми във Фейсбук. Там мисля, че най-лесно и бързо можем да се открием, или преоткрием : https://www.facebook.com/georgi.n.mihaylov До скоро, надявам се!
  2. Ще се радваме ако ни помогнете със споделянето на клипа (ако ви допада ,разбира се) ,за да го разпространим по-успешно ! Абе всякакви гнусни думи като "лайкване" и "шерване" ще са ни от полза ! Благодарим !
  3. Soundprophet - Revelation: По традиция шерваме творението си във форума ,като очакваме вашата оценка ! Дано ви хареса !
  4. Много благодарим ! ))))
  5. Ще се радваме на коментари,добри или лоши.Подкрепете ни ако ви допада,като споделяте и лайквате!Благодаря! Soundprophet - Blue Soil :
  6. Вкара ме в някакво настроение.Харесва ми
  7. bogibo

    Soundprophet

    Каналът на групата в Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCK4vkPj3lvKaFTteLZ4ECPg Facebook страницата: https://www.facebook.com/pages/SOUNDPROPHET/124314244278083?fref=ts За тези,които не са запознати с творчеството на Soundprophet,приятно слушане!
  8. https://www.facebook.com/events/530638243751641/
  9. Повече инфо: https://www.facebook.com/events/1426342941006105/
  10. https://www.facebook.com/events/788882164536464/ Заповядайте на съвместния ни концерт,на 15.04.15 в клуб "Mixtape 5" !
  11. Последно не се разделихме с добро,но чух записа и ви поздравявам.Главно теб Емо,защото си личи че си работил над себе си,браво за което!Не мога да си кривя душата.Успехи и поздрави на другите!
  12. Малко Jamiroquai ! Ще се радвам на мнения
  13. О,благодаря ти Тефа!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.