Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Права на пациентите във форумите.

1. Всеки има възможност да бъде лайнонимен или да разкрие своята срамоличност, както сам изсере.

2. Пациентът трябва да се регисрира в картотеката и в екарисажа.

3. Пациентът евентуално може да пише и мнения, ако са му свободни ръцете.

4. Пациентите имат право да опищят други форуми при възникнал проблем или ако не са съгласни с балнеолечение от Мародератор.

Задължения на участниците във форумите.

1. Официалния език на форумите е UTF-8. Заместването му с Windows-1251, Windows-1256 и други подобни, е забранено.

2. Пациентите във форумите са длъжни да хранят рибата тон и да уважават рибата чук.

3. Не се допуска дискриминация на основата на кожа, косми, люспи, зъби, нокти, рога и копита.

4. Забранява се използването на тълковен речник, синонимен речник, правописен речник, китайско-български речник, както и всички останали речници.

5. Не се допускат чужди умиротворители и разрешаване на международни конфликти във въздушното пространство над форума.

6. Желателно е да се обсъжда само по предписаната рецепта, както и да се пише според клиничната пътека.

7. Пациентите във форумите трябва да се съобразяват с условието, че тук не е място за интелектуални изяви от типа на философски монолози, това е лечебно заведение.

8. Забранява се публикуването на адреси на сайтове за хомеопатични лекарства и други такива, забранени от закона за контрол на радиоактивните отпадъци.

9. Забранява се публикуването на прогнози за времето.

10. Забранява се люпенето на мазилка от стените на форума, както и появяването в полупрозрачно състояние и чуждоземен външен вид. :)

В случай на нарушаване на правилата на форума ще последват електрошокови санкции за нарушителите.

Права и задължения на Мародератора

1. Всеки форум има назначен Мародератор. Мародератор може да бъде всеки желаещ да носи оръжие и униформа.

2. Мародераторът на съответният форум има право да предубеди нарушителя, като му припомни правилата на форума в лични белезници.

3. При по нататъшно непристойно поведение въпросният нарушител ще бъде публично опикан.

ТОЗИ УЕБАН САЙТ НЕ ПОЕМА ОТГОВОРНОСТ ЗА КАКВИТО И ДА Е ЗАГУБИ, ПОВРЕДИ ИЛИ ДРУГИ ЩЕТИ, ПРИЧИНЕНИ ОТ ПРОВЕДЕНО ЛЕЧЕНИЕ.

:punk_guitar::lol: :lol:

Отговорено
Как намразих чалгаджиите

Беше преди няколко години…”Берксток” е фестивал , в който участват както утвърдени , така и млади групи като нас. Така ни се отдаваше възможност да свирим на една сцена със световни величия като Васко кръпката, Звезди от аналгин и даже някой чуждестранни групи. Тогава свириха и някакви от Англия, ама те свириха някакъв пънк – Ramoоnes се казваха. Събрах една агитка от махалата да викат за нас като свирим. Обикалях с няколко от тях около бекстейджа.Бях напращял от гордост. Все едно цял живот не съм слизал от сцената. Минахме покрай Данчо Караджов , който разплиташе някакъв кабел „Баце направихте ли си саундчека” .Човека ме изгледа сякаш ме виждаше за пръв път (което беше много вероятно). Намигнах на моите авери – „Тия ги пускаме преди нас щото свирят много леко”. Участието ни мина добре, като изключим , че китарата ни не се чуваше докато свирим , но това не беше голям проблем защото аз запълних дупката като направих няколко бас сола. Направо сцепихме. Време беше да обера плодовете на славата . Пуснах се по поляните между пияните рокери, но може би понеже се беше стъмнило доста ,хората не ме разпознаваха, та трябваше да пояснявам от време на време с реплики от сорта „Е, бахти от тия прожектори на сцената сега нищо не виждам!” Врътнах се по-към периферията и изведнъж под светлината на уличната лампа забелязах една позната фигура – Дима . Димана беше колежка от университета. Страшна. Изрусена на кичури със страхотно тяло и сочни устни от които лъхаше страшна похот. „Здрасти Дима! Гледа ли ни? Как бяхме на сцената?” Оказа се , че не ни е гледала понеже не знаела за събитието и тъкмо се прибирала от София .”Аре да ходим да пием по нещо” . Каза ми , че ако искам след час два като се изкъпе има уговорка с приятелките и да ходят на дискотека и мога да отида с тях. Дискотека.Аз печения метъл да ходя на дискотека.. Сърцето ми щеше да изкочи. За по-малко от четвърт секунда отсвирих дълго изграждания с любов имидж. Уговорихме си среща в дискотеката след два часа. Минах през палатката и свалих атрибутите , които до преди малко бяха част от мен . Оставих само колана с черепите на G’n’R щото иначе щяха да ми паднат гащите. В уреченото време бях пред дискотеката , която се оказа сравнително близо до фестивалната площ. Стоях отпред с треперещи колена. Гъгнежа на Ramoones се смесваше със песен от новия албум на Слави Трифонов. Оказа се че „дискотека” е надписа на заведението. Вътре се слушаше само дива чалга..Събитията вътре не помня изцяло , спомням си , че пихме водка „Селект” . Дима танцуваше по масата а аз и опипвах бедрата украсени с ефирно клинче. Дима явно е пила повече от колкото може. Приятелките и също бяха чудесни момичета. Играеха някакви интересни танци , като от време на време идваха пред мен заставаха с гръб и потрепвайки с малки дупета си ги търкаха в мен. Нямаха нищо против през това време да ги държа за гърдите. Те нямаха нищо против , но се оказа , че други имат. Намерих се пред дискотеката с разкървавен нос, болки в бъбреците и насинено око. Довлякох се някак до палатката. Сутринта всичко ме болеше още повече. Приятелите ми бяха застанали пред мен в очакване да разберат историята.Наметнах суитчъра на Pantera , сложих гривните и промърморих „Какво ме зяпате бе…нали сме метъли…..”