johniebgood Отговорено Юли 29, 2009 Автор Отговорено Юли 29, 2009 (Редактирано) Още 2 от серията "смех" - тук и тук Редактирано Юли 29, 2009 от johniebgood Цитирай
vanboy Отговорено Юли 30, 2009 Отговорено Юли 30, 2009 Чудя се, да плача ли или да се смея - бългериан чалга госпъл...тук Вслушахте ли се в гробовните бекове на тази песен? Цитирай
fusion Отговорено Юли 30, 2009 Отговорено Юли 30, 2009 ^ т`ва е голяма гавра, сериозно сигурно тоя са го подгонили с ножове и въжета да го слагат на кладата от родната църква Цитирай
SomeoneElse Отговорено Август 2, 2009 Отговорено Август 2, 2009 "Здравей, скъпа дъще! Ако получиш това писмо, значи е пристигнало при теб. Ако не го получиш, обади ми се и ще ти го напиша пак. Пиша ти да бавно, защото знам, че не можеш да четеш бързо. Времето тук е хубаво. Миналата седмица валя само два пъти: веднъж в началото на седмицата валя три дни и към края на седмицата валя още четири дни. Между другото за онова палтенце, което искаше, чичо ти Васко каза, че ще дойде много тежко за колет с тия големи масивни копчета, та за това ги отрязах. Заший си ги обратно, сложила съм ги в десния джоб на палтенцето. Баща ти си намери нова работа. Сега под него са 500 човека! Коси тревата на гробищата. Сестра ти Сийка наскоро се омъжи и чака дете. Още не знаем какъв пол ще е бебето, така че засега не мога да ти кажа, чичо или леля ще ставаш. Ако е момиче, сестра ти иска да го кръсти на мен. Малко странно решение, да си кръсти дъщерята Мама. С брат ти Тони наскоро се случи интересна случка: затвори си колата, а ключовете останаха вътре. Наложи му се да се върне пеша до вкъщи (10 километра!), за да вземе резервните ключове и да ни пусне да излезем от колата. Ако случайно срещнеш леля си Юлия, предай й поздрави от мен. Ако не я срещнеш, нищо не й казвай. Мама P.S. : Исках да ти пратя малко пари, обаче вече залепих пощенския плик." Цитирай
johniebgood Отговорено Август 3, 2009 Автор Отговорено Август 3, 2009 (Редактирано) Не знаех, че има и такива спортове...Вдигане на тежести без ръце и Секс спортна гимнастика Редактирано Август 3, 2009 от johniebgood Цитирай
KAE Отговорено Август 4, 2009 Отговорено Август 4, 2009 Може и да е пускано вече: >>> Нов аранжимент на някакво парче на Cannibal Corpse <<< Както казва пича: "Проблема не е в текста, а в музиката" Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Август 10, 2009 Отговорено Август 10, 2009 Чалга на "Кулинарна" тематика- Visit My Website Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Август 12, 2009 Отговорено Август 12, 2009 Не ми се мисли ако не са били изчислили правилно тракторията! П.п. Възможно е да е монтаж, но едва ли. Още повече, че се вижда точно под края на скока нещо като чучело, явно с килограмите на скачащия или нещо подобно. Цитирай
fluti Отговорено Август 12, 2009 Отговорено Август 12, 2009 (Редактирано) Монтаж е, направено е като част от рекламната стратегия на Майкрософт за Office 2007, ето: http://newteevee.com/2009/08/11/the-megawo...as-really-done/ Редактирано Август 12, 2009 от fluti Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Август 12, 2009 Отговорено Август 12, 2009 Аз до последния момент си мислех, че под жълтия найлон има лек издълбан улей, а отгоре е обилно намазан с нещо хлъзгаво, пък началното изливане на кофите е за пред камерата. Защото наистина много стабилна траектория държи по време на спускането, което е невъзможно, ако не са направили поне лек улей. Но много добре са го направили като монтаж. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 12, 2009 Отговорено Август 12, 2009 Мва-ха-ха-аха-ха. Това кърти отсекъде!!! Цитирай
Recommended Posts