ciriljhonson Отговорено Юни 2, 2014 Отговорено Юни 2, 2014 Специален поздрав за Hillbilly https://www.youtube.com/watch?v=41pxxmiWxM8 2 Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 2, 2014 Отговорено Юни 2, 2014 Хах,благодаря,абе и кънтри бандите тръгнаха да им правят кавъри,наскоро,кой ли го пусна (не мога да мисля по това време) имаше някакви младежи с виоли/чела,които правиха кавър на същото парче. Цитирай
G.Varbanov Отговорено Юни 3, 2014 Отговорено Юни 3, 2014 (Редактирано) Няма да коментирам, който видял - видял! Няма да развалям кефа на никой с допълнителна информация, не го правете и вие Снимката е от преди няколко месеца... Редактирано Юни 3, 2014 от G.Varbanov Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 4, 2014 Отговорено Юни 4, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=sJOc-tQHCew 1 Цитирай
miro2bg Отговорено Юни 4, 2014 Отговорено Юни 4, 2014 Из дневника на един автомобилИзвинявам се за почерка, ама пиша с левия шарнир, че десният нещо ми потропва и придърпва на една страна - ако пиша с него, хептен няма да ми разчетете. А и малко недовиждам - изгоряха ми оригиналните немски крушки на фаровете, сложиха ми китайски. Сега все едно съм не с фарове, а с кандилца...... Това е дневникът на живота ми.Ден първи - Германия, 15.11.1998 гЧувам немска реч - това е добре. Значи са ме сглобили немски инженери. Сигурно съм "BMW" или "Мерцедес". Е, айде от мен да мине - може и "Ауди". Ще си отживея като аристократ!Ден първи - Германия, 15.11. 1998 г., в края на работния ден, в края на конвейера:Продължавам да чувам немска реч - това е добре. Но виждам надпис "WV" на изхода на завода - това не е добре. Значи съм "GOLf" - скапах се!Ден втори - Германия, в склада на завода на "WV":Само на два дена съм, а ръждата вече ме яде! Няма лъжа, няма измама - "GOLF" съм!Ден трети - На ферибота за Италия:Отчаян съм - не само че съм "GOLF", но и ме карат за продажба в Италия!Ден четвърти - Милано, Италия:Навсякъде чувам италианска реч. Шарнирите ми треперят от ужас, акумулаторът ще ми гръмне от напрежение - италианци ще ме карат! Едно семейство вече се спря на мен... Къш-къш-къш! Господи, дано да не запаля от първия път и да ми се размине.Ден четвърти - Милано, Италия:Мамка му, нали все пак съм немска машина, запалих от първия път и ме купиха! Семейство Олдани - луди, млади, с две лигави жабарчета-олигофренчета, които започнаха да акат, да пикат и да се боричкат по велурените ми седалки. Ех, защо Вермахта не мина и през Италия някога!?Ден пети - Милано, Италия:Не е истина как кара тоя италианец! Мислех, че ще съм семейна кола, а станах състезателна - от "Формула" 1! Жална ми майка на съединителя и скоростната кутия!Ден шести - магистралата Милано-Торино:Започвам да се съмнявам дали съм с двигател 1.6 или 3.6!? Защото преди малко изпреварих едно "Ферари" - а скоростната ми кутия още не се е разпаднала!Ден шести - магистралата Милано-Торино, на бензиностанция:Видях се с един "Опел", който уж с бензинов двигател, пък тракаше, като че е с дизелов. "Защо така бе, братко!?" А той, горкият, ми изстена: "Защото не са ми сменяли маслото от 5 години!" Шарнирите ми пак се разтрепериха, от страх щях да изпикая целия бензин, който Олдани ми зареди...Ден десети - на градско в Милано:Мама мия, сеньора Олдани ме подкара! Мислех, че съм състезателна кола, оказа се, че съм каскадьорска - минавам на червено, на жълто, на стоп, на обратно движение... Само на автосервиз не минавам, а всичко вече ми тропа!Година първа:Карам с половин картер масло - двигателят загрява, Олдани - не!Година втора:Карам с по-малко от половин картер масло - двигателят загрява, та прегрява, Олдани - не!Година трета:Карам без масло, а се чувствам... смазан!Година десета:Ни жив, ни умрял съм - значи съм "GOLF"!Година петнадесета:Умрял съм - значи отивам в България!Година петнадесета, ноември, Горубляне:Умрял съм, но ви убеждават, че съм жив и вие вярвате - значи сте българи!Година двадесета:Умрял съм и никой не вярва вече, че съм жив - значи отивам в Перник!Година двадесета, минавайки на червен светофар в София:Безсмъртен съм! Затова на задното ми стъкло е залепен надпис "NO FEAR!" А регистрацията ми е пернишка...п.п. Ще се видим в Ада! 2 Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 5, 2014 Отговорено Юни 5, 2014 (Редактирано) Това е снимка от нашио вход в града на селяните,аз вече не знам кой цървул наемател откъде е,не си познавам съседите, и само мизерии и простотии тОрят,бележката предполагам е сложена от домоуправителката,която си е от тук.. Редактирано Юни 5, 2014 от Hillbilly 4 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 5, 2014 Отговорено Юни 5, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=0EHNvuAtVfI 4 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Юни 6, 2014 Отговорено Юни 6, 2014 (Редактирано) Кейти Пери, откажи се! В гатанката се пита на колко ракии е китариста... как е зачервил бузките? Редактирано Юни 6, 2014 от G.Varbanov Цитирай
Recommended Posts