Jump to content
Българският форум за музиканти

Забавна простотия


Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

^

Но като се зарови човек в историята:

 

http://bg.wikipedia.org/w/index.php?title=%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9_%D0%91%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%B2&oldid=6195405

 

 

Хахахха, има и още редакции:

 

http://bg.wikipedia.org/w/index.php?title=%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9_%D0%91%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%B2&direction=next&oldid=5755635

 

Ако ги разлистите редакциите, ще се сцепите от смЕх.

Редактирано от Evtim Djerekarov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

 

 На следващия ден предаването му, което се води на открито, отново е следвано от „ромска агитка“, която издига плакати като „Червен плазмодий“, „Боклук“, „Подлога“ и някои по-нецензурни[9].Бареков е доволен и после го ебат.

Абе пак събудих жената от хилеж,

мен ме е яд ,че не копирах как в уикипедиата на мая манолова за снимка бяха турнали една кокошка,естествено бързо изчезна..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Врачанският районен съд върна избитите два зъба на врачанин, които били иззети като веществени доказателства за нанесен му удар от музикант побойник през май тази година.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фотографът към асистента: "Що да не направим снимки с китара? Ето ти 100$ иди до Wallmart и купи китара с амп... и бутилка Jack!" 

 

10421608_338670062965771_567184361790316

 

Squier?!?!? И 8 инчово кубе, без кабел!? Ставай от ампа, ма!

Редактирано от G.Varbanov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ни е простотия,ни е забавно..,некво прозрение,(за младежите дето са скарани с българския език да потърсят кога е писано това)

После апостолите идеха депутатите на около шестдесет села на IV окръг. Аз ще дам на някои от тях имената, защото се лаская да вярвам, че историята ще да приеме ако не всичките, то поне една незначителна част от тях. Тия депутати, избрани и назначени по кьошетата и плевниците, аз ги обожавам сто пъти повече, отколкото днешните белоръкавични депутати, които, докато се изберат, продават ги, и майка и баща, и чест и съвест; които не народът избира, както тия обичат да казват, но техните пиени агитатори, безсъвестните лъжи и подкупвания. Моите оборищки депутати са ангели, най-честните, идеални личности измежду народа, единствените възнаграждения — искам да кажа, прогонни и дневни пари — на които бяха: грозната бесилка и заптийският камчик. Подобни депутати българският народ няма да види вече, докато свят пребъде.
 Захари Стоянова " Записки по българските въстания"
Редактирано от Hillbilly
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.