Jump to content
Българският форум за музиканти

Забавна простотия


Recommended Posts

Вий сте някви машини :D Аз 10-тина познах - то на тоя език всичко звучи като име на банда

Редактирано от 7thString
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...не е простотия, но е забавно...

http://www.audepicault.com/fanfare/fanfare.htm

Редактирано от Orion
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знам, че единственият начин да изкарам пари от китарата си е да я продам, но това вече е прекалено...

 

ih3iv.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

shumkar_44 написа:Здравейте. По принцип не следя тази дискусия, ала след филма, който гледах снощи, просто няма как да не го сторя!

 

Та, от доста време насам на малката ми масичка в трапезарията събира прах една видео касета със западния филм "Гладиатор", навярно забравена там от слабоумния ми племенник при някое от неговите посещения. Понеже не намерих нищо интересно по приемника снощи, а обезателно ми се гледаше някакъв филм, аз реших да си пусна въпросната касета и останах вцепенен!!! Първо искам да кажа, че по подобен начин от скука съм гледал и други западни продукции, които разбира се разочароваха тотално, ала "Гладиатор" се оказа един от най-великите филми, които някога съм гледал! Бях изправен на нокти през цялото време докато гледах, а в един момент усетих, че съм и плувнал в пот от напрежение. Всяка битка на храбрия Максимус ме доближаваше до инфаркт, а към края на филма се наложи да го спра за малко, за да се преоблека със сухи дрехи. Финалната битка бе зверска, а противния Комодус ме отврати дотолкова със зверствата си, че когато прониза храбреца преди боя, аз запратих с крясък едната си пантофа по приемника! В последните земни мигове на Максимус аз не можах да сдържа сълзите си и проплаках с глас, като чувствувах сякаш съм изгубил брат...След като филмът приключи, аз си легнах и се опитах да заспя, ала не можах. Треперех целия и си представях, как удушвам проклетия Комодус с рибарска корда, след което го пронизвам с тактическия си "Взмах", за да почувствува колко неприятно е това! Този персонаж е толкова гнусен, че дори артистът, който го играе, трябва да бъде наказан! Прочее, може би лежах така в продължение на час, след което не издържах и си пуснах отново филма, запасил се този път с купа маслини и кана лимонов сок. Когато той приключи, вече се развиделяваше, ала от тогава досега не ми се е приспало изобщо. Постоянно превъртам на надписите, за да слушам красивата песен накрая, като мисля да си я пускам вече всяка сутрин, докато се реша. Днес всъщност трябваше да съм на работа, ала в хладилника имам още маслини и сок, а и току-що превъртях касетката до началото...

 

Те тва е от един футболен форум... (Свободна зона, aka - техния вариант на "Гориляна")

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.